Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Shape Shifter Alien Silikondildo 17cm var 1

Creature Cocks Shape Shifter Alien Silikondildo 17cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Avslöja kosmos mysterier med Shape Shifter Silikondildo från Creature Cocks. Denna gåtfulla och drömmiga dildo har en skatt av färger och texturer som inbjuder dig att utforska världar bortom fantasin.

Den här dildon är inte bunden av den jordiska njutningens lagar; dess monstruösa huvud, skrynkligt och runt, lockar dig in i en utomjordisk omfamning medan repiga vener korsar dess längd och flätas samman som ormar i en kosmisk dans. Den starka sugkoppsbasen möjliggör handsfree-användning, medan användning av en sele öppnar upp en värld av möjligheter till kinky cosplay och fantasy-rollspel.

Tvätta dildon med varmt vatten och tvål eller rengöringsmedel för sexleksaker efter användning, lätt som en plätt!

När natten blev djupare och trädgårdens skuggor svepte in sig kände du en krypande oro. Luften var tjock av förväntan och främlingen vid din sida verkade utstråla en aura från en annan värld. Hans ögon, som var genomträngande gula, lyste med en intensitet som fick en att rysa längs ryggraden. När du försökte ursäkta dig och återvända till säkerheten på festen, blev hans grepp hårdare, och innan du hann yttra ett ljud slukades du av mörkret.

Det var då du såg hans sanna form - en varelse av ofattbar komplexitet, delvis ödla, delvis lejon och helt och hållet främmande. Med en känsla av skräck blandad med en oförklarlig lockelse fann du dig själv pressad mot den kalla, vintäckta väggen, din andedräkt huggande när hans formskiftande längd kom fram. Den pulserade med ett skimrande sken och dess färger skiftade och böljade som ytan på en avlägsen nebulosa.

Trots den primitiva rädslan som strömmade genom dina ådror fanns det en hunger som vaknade inom dig - en önskan att ge upp inför det okända, att utforska njutningen som låg bortom gränserna för mänsklig förståelse. När det utomjordiska bihanget vred och vred sig i dig sände varje stöt vågor av extas över dig och suddade ut gränsen mellan skräck och hänryckning. Det var en dans av kosmiska proportioner, en symfoni av känslor som trotsade allt förnuft.

I det flyktiga ögonblicket, när du vacklade på avgrunden mellan världarna, skymtade du universums vidsträckta yta som låg öppen framför dig.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful