TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Divacup Menskopp var 1

Divacup Menskopp

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Välj DivaCup Menskopp om du vill spara pengar, undvika att utsätta dina känsliga slemhennor för kemikalier och konstgjorda färgämnen och om du vill ha stor rörelsefrihet under alla former för aktivitet.

Det är både lätt och hygieniskt att använda DivaCup Menskopp och med den förblir du fräsch, ren och luktfri 24 timmar i dygnet. Du kan använda menskoppen vid både svag och kraftig blödning och du kan till och med sova med den.

DivaCup menskoppen är på populär hos våra kunder och hos en läkare och forskare har uttalat till tidningen Politiken: "Varför inte använda menskopp? Det är så genialt och simpelt att man skulle tro det inte var sant." 

Vilken DivaCup menskopp passar dig? Modell 1 är för kvinnor under 30 år som inte har fött vaginalt eller har fått kejsarsnitt. Modell 2 är för kvinnor över 30 år samt för ALLA kvinnor som har fött vaginalt eller har fått kejsarsnitt. Det är bara en liten skillnad på de två storlekarna men välj ändå utifrån rekommendationerna. Modell 1 är 4,3 cm i diameter på det bredaste stället; modell 2 är 4,6 cm. De är båda ca. 5,7 cm långa och ytterligare 1 cm i den lilla stjälken.

DivaCup menskopp har framställts i allergivänligt medicinskt silikon helt utan färgämnen och tillsatsämnen. Den är flexibel och är därför både lätt och bekväm att använda.

Om du vill att det ska kännas lite lättare att sätta upp menskoppen kan det vara en fördel att använda ett vattenbaserat glidmedel.

Vi rekommenderar att du rengör DivaCup menskopp med en sexleksaksrengöring tex. Pjur Sex Toy Cleaner. Det är också en riktigt bra idé att skålla menskoppen i kokande vatten före och efter användning.

Med i paketet följer en liten förvaringspåse så du kan förvara menskoppen säkert och diskret. Det medföljer dessutom en manual till DivaCup Menskopp som förklarar precis hur man sätter upp den.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL