Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män var 1

Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Robo Suck 2 är en automatisk onaniprodukt till dig som verkligen vill bli stimulerad.

Med Robo Suck 2 kan du nämligen både njuta effektiva vibrationer och en härlig, lätt sugande känsla.

Den sugande känslan uppstår, när du sätter på Robo Suck 2s rörelser och du håller onaniprodukten helt intill kroppen, så att det inte kommer luft emellan.

När du sätter på den vill toppen av sleeven börja att röra sig upp och ner, samtidigt som att en en stimulator på skaftet rör sig upp och ner. Varje gång sleeven dras upp mot kroppen, skapas där ett kort, stimulerande vakuumtryck.

Robo Suck 2 levereras med en enkel fjärrkontroll, som gör det möjligt att styra rörelserna och vibrationerna var för sig. Båda inställningarna är multispeed, så att du kan ställa in stimuleringen precis som du ha vill ha den.

Vi rekommenderar att du använder Robo Suck 2 tillsammans med vattenbaserad glidmedel, då det kommer att göra upplevelsen av onaniprodukten mer levande och underbar,

Obs!Robo Suck 2 använder 4 st. C batterier, de säljs separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inget bra köp för mig
Rikard - 7. mar. 2018
På plussidan är kvaliten. Den känns gediget tillverkad och man får intrycket av att den inte går sönder i första taget. Det är ocksä många funktioner i ett, vakuum, pärlband som rör sig och vibrationer. På minussidan är att vakuumtrycket är svårt att få till bra och att rörelsefunktionen med ett pärlband rör sig alldeles för kort bit i tuben. När man pressar den mot kroppen för att få vakuum så når inte pärlbandet längre än ett par centimeter upp över penis. För att få stimulans över ollonet behlver man använda handen själv som med en fleshlight, och då försvinner vakuumet. För mig som behöver mycket stimulans på ollonet för att komma är den här produkten inte bra alls. Jag testade en gång, höll på väldigt länge men kom aldrig med hjälp av apparaten, fick avsluta med handen. Det största minuset är dock att den är mycket svår att rengöra. Innerfodralet går inte att ta ut och den är inte vattentät. Kommer att hamna i garderoben och inte användas fler gånger.

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful