TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Doxy Don Kraftfull Vibrerande Massageapparat var 1

Doxy Don Kraftfull Vibrerande Massageapparat

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

989,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Doxy Don är en ytterst kraftfull vibrator som kan användas av alla. Den är tillverkad av samma producent som står bakom Doxy Magic Wand, vilket märks tydligt på de båda produkternas fantastiska prestationsförmågor vad gäller effektiva vibrationer.

Tack vare sin design och sin multifunktionalitet kan vibratorn användas av alla kön. Den kan användas för att stimulera klitoris, vaginan, G-punkten eller analen, och såväl singlar som par kan få stor glädje och massor av njutning med den.

Du kontrollerar Don med hjälp av den inkluderade fjärrkontrollen, vars knappar är utrustade med blåa lampor som gör det lätt att använda vibratorn i mörker. 

Den har 4 olika vibrationslägen och 1 gradvis stigande pulserande nivå, där massageapparatens "huvud" rör sig i oförutsägbara mönster, vilket ger en extra spännande och ännu mer intensiv upplevelse.

Du ansluter massageapparaten till ett eluttag med hjälp av den 4 meter långa sladden, och kan därefter njuta av obegränsad stimulering (nästan) var du vill.

Doxy Don är gjord av medicinskt silikon och ABS-plast. Den är inte vattentät och bör därför rengöras med sexleksaksrengöring.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL