Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator var 1

Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Eclipse Omega Vibe är tillverkad för dig som vill uppnå stor njutning och som verkligen vill skämmas bort. Med Eclipse Omega Vibe får du nämligen en läcker rabbitvibrator med en kraftfull Ultra 7 Power Beaver klitorisvibrator, en roterande tipp och inbyggda pärlor som masserar slidan. Den är med andra ord en mycket stimulerande bekantskap.

Staven på Eclipse Omega Vibe har formgivits med ett par stora räfflor som ger ökad stimulering, i takt med dina rörelser. I staven finns det 3 rader med inbyggda pärlor som kan massera dig invändigt i hela 6 olika lägen samtidigt som att den effektiva klitorisvibrator på yttersidan kan skämma bort dig med hela 7 olika vibrationslägen.

Du byter lätt mellan det ökande vibrationsläget, de tre pulserande lägena och de tre konstanta vibrationslägena så att du får precis den vibrationen som passar för dig. Vibratorns knappar lyser i mörkret så att den alltid är lätt att betjäna.

Eclipse Omega Vibe är tillverkad av ett fast jelly material som gör att du verkligen kan målinrikta stimuleringen så att den når helt rätt område. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med denna vibratorn så att den känns mer behaglig att föra upp.

TESTVINNARE: Eclipse Omega Vibe fick högsta betyg av Veckorevyn.

Obs! Eclipse Omega Vibe använder 4 st. AA-batterier för extra lång njutning. Batterierna säljs separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Favoriten
Anonym - 7. jul. 2017
Jag har provat några stycken rabbits men lyckas alltid komma tillbaka till den här, älskar den! Kraftiga vibrationer och flera variationer!
Inte en bra bekant....
Anonymous - 9. oct. 2016
"Näbben" är hård och inte bekväm direkt på klitoris. Den är inte heller särskilt rörlig, som de klassiska Rabbits-vibratorerna. De många knapparna och kontrollpanelen är ologiskt organiserade. Det finns ingen på/av-knapp för rotatorn, så du behöver inte hitta rätt knapp för att titta ner eller den andra för att titta upp. Om du vill stänga rotatorn måste du klicka nedåt det antal gånger som du har slagit på den. I verkligheten innebär det att man ofta trycker på fel knapp ELLER måste ta ut den och titta på knapparna innan man kan stänga av den. Hur som helst är det en ovälkommen distraktion om du är "i zonen" ... Du vet vad jag menar ;)
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful