Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
ElectraStim ElectraPaddle var 1

Översikt

ElectraStim ElectraPaddle är en läcker elektro-sex paddle för er som vill experimentera med extra retande smisk. Genom att kombinera smisk och elektro-stimulation ger ElectraPaddle möjligheten att reta kroppen på ett helt unikt sätt.

ElectraPaddle från ElectraStim är tillverkad av svart läder och har två olika sidor så att du kan variera stimuleringen. Den ena sidan är av lent läder, den andra sidan har 3 metallpaneler för extra stimulering. 

Denna läckra paddle kan både användas för blida smisk och hårda slag och är därför lämplig för såväl erfarna som till dig som vill prova smisk för första gången. Om elektro-stimuleringen ska kännas ordentligt kan det vara en bra idé att stryka paddeln över huden mellan slagen.

Obs! För att ge elektro-stimulering ska ElectraStim ElektraPaddle anslutas till elektrosexapparat som säljs separat. Paddeln passar ihop med elektroapparater från ElectraStim, Mystim och Rimba som du också hittar här på Sinful.se.

Om du redan har en elektroapparat - till exempel från en annan producent - ska denna ha 2 mm hanstick för att du kan använda denna ElectraPaddle. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra produkter.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

ElectraStim ElectraPaddle

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful