Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Erolution SuperFckr The Original Black var 1

Översikt

SuperFckr The Original Black från Erolution är en innovativ onaniprodukt för män, formgiven för mannen som älskar den mjuka känslan av en kvinna. Den inre kanalen är mjukt ribbad och ger dig en mycket realistisk upplevelse när du onanerar. Produkten är väldigt mjuk och flexibel. Om du vill ha en tajtare känsla, krama runt den med din hand.

SuperFckr är väldigt lätt att rengöra i varmt vatten. Använd ett rengöringsmedel anpassat för sexleksaker, för bästa resultat.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din SuperFckr då det kommer ge dig en mycket realistisk känsla.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mycket värde för pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Denna produkt är ganska bra och kommer säkert att ge en fantastisk upplevelse. Även om det inte är det bästa när det gäller kvalitet, är det fortfarande värt pengarna och inte alls dåligt. På nackdelen kan det ta lite tid att rengöra produkten.
Maskinöversatt från sinful.dk
Förvånad
Anonymous - 1. sep. 2015
Jag har aldrig blivit överraskad av ett sexleksaksköp tidigare, men det blev jag här. Materialets kvalitet och mjukhet levde mer än upp till vad jag hade hoppats på. Rengöring har inte varit ett problem här. Du bör dock vara medveten om att produkten måste pulveriseras / skrubbas i talkpulver efter rengöring / torkning. Om du inte gör detta kommer du inte att bibehålla produktens hudmjukhet, vilket jag har varit imponerad av.
Maskinöversatt från sinful.dk

Erolution SuperFckr The Original Black

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful