Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fairy Mini Massage Wand var 1

Fairy Mini Massage Wand

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Letar du efter en riktigt kraftfull vibrator? Tack vare sin kraft och intensitet, är Fairy Mini en av de mest kraftfulla vibratorerna på marknaden. En av anledningarna till kraften hos Fairy Mini är att den har en elsladd. Du behöver alltså inte ha något besvär med batterier. 

Fairy Mini är en kraftfull vibrator nära besläktad med Magic Wand-vibratorn som blev känd I och med TV-serien Sex and the City.

Använd Fairy kraftfull vibrator för kroppsmassage eller använd den för att stimulera dina intimaste delar.

Vibratorn är tillverkad av ett plastmaterial av hög kvalitet och därför väldigt hållbar. Vibratorns hals är mycket flexibel, vilket gör det lätt att stimulera på det sätt du föredrar. Vibrationerna är steglösa. Det gör det möjligt att hitta just det vibrationsläge som du tycker allra mest om.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Power
Nicolas - 25. nov. 2020
Tjejens bästa vän och ja älskar känslan den ger när jag använder den på henne och jag ä i henne. Hennes orgasmer ä sjukt intensiva och ja älskar att se henne njuta.
Riktigt skön!
Petra - 25. sep. 2020
Jag har allergi mot gummi, latex osv. Denna är av plast och perfekt för mig. Inte tystlåten men jag älskar den
Power
Nicolas - 3. sep. 2020
Köpte wanden för nåt år sen och jag har aldrig varit besviken över dess prestation. Mitt ex hade aldrig fått en orgasm innan hon träffade mig, och hennes första orgasm va en gigantisk fontän. Så nu är wanden hennes bästis
Kraftfull
:) - 23. sep. 2019
Den är riktigt kraftfull, har tidigare haft en annan som varit större (sinsfuls egna märke) men svagare. Blev förvånad över kraften på denna. En god fördel är att den är liten.
Kraftfull
:) - 23. sep. 2019
Den är riktigt kraftfull, har tidigare haft en annan som varit större (sinsfuls egna märke) men svagare. Blev förvånad över kraften på denna. En god fördel är att den är liten.
Kraftfull men för kort sladd
Tom - 21. aug. 2018
Liten och smidig med ordentliga vibrationer, sladden är helt klart för kort.......men den gör det den ska.
Glöm inte glidmedel bara
T - 12. dec. 2016
Gillar den, behöver rejäla vibrationer och denna är väldigt kraftfull. Glöm inte glidmedlet bara.
Helt ok
MK - 17. jan. 2015
Sladden är precis tillräckligt lång för att man ska klara sig i olika ställningar utan att behöva flytta runt, vibrationerna är starka och man kommer lätt och snabbt. Plus för den steglösa höjningen, men den låter en hel del, och själva vibratorhuvudet är för hårt för att vara helt bekvämt. Den känns billig materialmässigt och designmässigt, men den får ju jobbet gjort iaf! ;)
Söt förpackning!
Lis - 9. aug. 2020
Min Mini Fairy levererades nästa dag! Ankom i en fin anonym kartong och med en fin liten rosa förvaringspåse! Den är liten och fin och inte lika "skrämmande" stor och brutal som andra massagestavar kan vara - men det är bara(!!!) storleken! Extremt kraftig vibrator som skickar iväg en nästan direkt! Wow när den är på! Man måste vara gjord av sten för att inte få enorm njutning av den här lilla saken! Själva vibrationerna låter en aning, men inte så mycket som man själv gör ;) Köp! Och njut!
0
Inaktiverad
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag råkade ut för en olycka den 17 februari 2011 och bröt nacken och låg på sjukhus i 8 månader. När man bryter nacken får man problem med erektion och ejakulation. Jag har inte haft utlösning på 1,5 år. När jag använder vibratorn på penishuvudet kan jag få utlösning. Så jag är mega glad igen.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful