Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fantasy Lustkulor var 1

Översikt

Knipövningar med hjälp av Fantasy Lustkulor kommer ge dig ökad känslighet, intensivare orgasmer samt ökad muskelkontroll, allt på en gång.

Alla kvinnor har att vinna på att träna bäckenbottenmuskulaturen och dessa lustkulor gör det väldigt enkelt. För in lustkulorna och sätt I gång och knip om dem. Om det är första gången du använder dina lustkulor så är det en god idé att göra övningarna liggandes.

När du har tränat upp dig kan du gå omkring med kulorna inuti dig. Du kan städa huset, göra ärenden och träna din bäckenbotten på samma gång.

Det är lätt att plocka ut lustkulorna efter övningen. Dra bara försiktigt i snöret. Det är väldigt enkelt och smidigt.

Lustkulorna är gjorda av gummi.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för att göra införandet av lustkulorna så bekvämt och enkelt som möjligt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Sköna och lätta att använda
Bella - 29. jul. 2018
Skönt material och vikten är perfekt för de som är nyfikna på att leka med kulor, men som är osäkra om det är något för dem. Det är enkelt att föra in kulorna och det ger en bra variation i förspelet med både en och två kulor. Snöret som håller ihop kulorna är täckta i gummi vilket gör det enkelt att hålla allt rent och vikten ger bra njutning samtidigt som du tränar upp dig. Rekommenderar starkt!
Kanon bulletvibrator: P
Cirkeline - 17. mar. 2017
Dessa är de perfekta vaginalkulorna för mig! Jag tycker det är supersnyggt att både snöre och kulor är av samma material. Det gör dem superenkla att sätta in och rengöra, och då är det mest hygieniskt. Utöver det tycker jag att kulornas storlek och vikt är bra och de ger ett verkligt behov av att jobba på att hålla dem uppe. Det är bra service att det i beskrivningen också bara finns en genomgång av hur man använder dem. Jag har haft mycket nytta av den precis när jag började med kulorna. Alla tjejer borde seriöst överväga att investera i ett sådant set, för jag kan inte komma på något dåligt att säga om det alls.
0

Fantasy Lustkulor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful