Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Gun Oil Fetish Dressing Aid 120 ml var 1

Gun Oil Fetish Dressing Aid 120 ml

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Låt denna silikonbaserade Fetish Dressing Aid från amerikanska Gun Oil hjälpa dig komma i även det tajtaste av fetishplagg, och ge det läckra materialet lite extra glans.

Smörj på det doftfria glidmedlet direkt på kroppen, eller på insidan av din fetishoutfit i latex eller gummi, och känn hur enkelt och smidigt det blir att få på sig plaggen.

I samarbete med engagerade fetischister världen över har Gun Oil tagit fram den unika och överlägsna trippelmolekylära silikonblandningen. Det ger glidmedlet en extra hållbar verkan, så att du kan dansa i din latex- eller gummioutfit hela natten, utan att drabbas av problem eller irritation.

Om du vill ha mer glans på ditt latexplagg applicerar du bara Fetish by Gun Oil direkt på plagget och torkar med en torr, luddfri trasa. Innehåller varken fett eller olja för större skydd och bättre vård.

Kan naturligtvis också användas som vanligt glidmedel till massage, sex och leksaker som inte är gjorda av silikon. Levereras i en praktisk flaska med den välkända Gun Oil-designen.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful