Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Collection Black Hood Ansiktsmask var 1

Översikt

Experimentera med sensoriska deprevationslekar i black hood från Fetish Collection. Materialet är perforerat, så man kan andas när man har den på sig. Infällningarna som täcker ögonen, munnen och näsan kan tas bort under lek.

Träd den hudnära masken över den undergivnas huvud. Ge varandra heta blickar innan ni täcker ögonen med det extra lagret. Beröva din undergivna en av deras sinnen genom att sätta fast mun- och nässkyddet med tryckknapparna.

Fresta fram undergivenhet genom att kittla retsamt med en fjäder eller experimentera med en hårdare spanker (inte inkluderade). Om du vill låta dem skymta vad som kan komma, ta bort infällningarna. Eller nyttja den exponerade munnen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Definitivt värt priset. Bättre kvalitet och passform än förväntat.
Anonymous - 2. sep. 2023
Masken passar mitt huvud (storlek 56-58) perfekt. Materialet är neoprenliknande och ger en lockande och lite isolerad känsla från omgivningen. Något stretchig och lätt att ta på. Förmodligen lite tajt för större huvuden. Mycket trevlig att använda utan överdrag, och kan användas med gags och andra ögonbindlar. Skydden fungerar bra, men måste tas av och på med lite försiktighet för att bevara masken så bra som möjligt. En favorit bland mina masker.
Maskinöversatt från sinful.no

Fetish Collection Black Hood Ansiktsmask

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful