Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Shock Therapy Pleasure Probe var 1

Översikt

Ge ert sexliv en fräck ”uppladdning” med Fetish Fantasy Shock Therapy Pleasure Probe setet.

Setet är perfekt för alla som vill leka med elektro-stimulering. Ni styr lätt de sexiga stötarna med fjärrkontrollen och kan steglöst reglera intensiteten från ”slow"" till ""fast"".

Proben är 2,1 cm i diameter och passar till både nybörjare och mer erfarna. På grund av dess klassiska form, och för att den är utrustad med en stopper i änden, kan den användas både vaginalt och analt.

Ni kan också använda själva fjärrkontrollen på andra ställen på kroppen som ett upphetsande förspel då den kan ställas in till att ge elektriska impulser. Byt till ”IN”-mode på kontrollen och när både den runda metallkulan och metallöverdelen nuddar huden avges små, sexiga stötar.

Den medföljer en fin liten ögonbindeln som ni kan använda som extra het krydda till er sexlek.

Se alltid till att läsa manualen noggrant innan användning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Förmodligen mest för BDSM
Queen - 1. mar. 2021
Stimuleringen känns "skarp" och visade sig inte vara för mig. Eftersom man inte kan modulera pulsfrekvens etc, och det är ganska små/lokaliserade kontaktytor så finns det inte så mycket att göra åt det. Jag tror att det blir super som ett 'straff' i BDSM. Njutning? Inte så mycket, men det kan vara ganska individuellt hur elektrisk stimulering känns från person till person. Var medveten om att sonden kan ge några extra stötar efter att du stängt av den, vilket är en dålig överraskning på dina fingertoppar om du tror att den är avstängd o_0.
0
Spännande fall
Testaren - 28. jan. 2019
Först blev jag lite skrämd av den lilla saken. För den stöter tillbaka när du klämmer på den eller lägger den på huden. Det tog ett tag innan jag vågade låta honom sätta in den vaginalt. De stötande rörelserna blev mycket bekvämare och mer stimulerande när den sattes inuti än vad de blev på huden! Jag gillade personligen den snabbaste frekvensen bäst, eftersom den gav stadiga stötar.. Också roligt att den som har kontroll får en chock om de håller ner knappen. Spännande och lockande produkt som är värd pengarna.
0
Bra stimulering
Anonymous - 13. mar. 2024
Sonden är bra, passar bra och glider inte ut. Elektroddelen är mycket enkel utan mycket finesser eller inställningar.
Maskinöversatt från sinful.dk
Spännande fall
Anonymous - 13. mar. 2024
Först blev jag lite skrämd av den lilla saken. För den repellerar verkligen när man klämmer på den eller har den på huden. Det tog ett tag innan jag vågade låta honom föra in den vaginalt. Stötarna var mycket mer behagliga och lockande när man får in den än på huden annars! Personligen gillade jag den snabbaste frekvensen bäst, eftersom den gav en jämn och bra stöt. Det är också kul att den som har kontrollen får en stöt om man håller in knappen. En spännande och lockande produkt som är värd pengarna.
Maskinöversatt från sinful.no

Fetish Fantasy Shock Therapy Pleasure Probe

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful