TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Fetish Fantasy

Låt dina vildaste fantasier bli verklighet med Fetish Fantasy's stora urval av av deras populära sexgungorna, strap-ons och bondage-produkter. Fetish Fantasy tillverkar produkter för både begynnare och mer erfarna användare. Fetish Fantasy är ett populärt märke bland fetish fans vare sig om man gillar bondage, elektrosex och så vidare. I 2013 vann Fetish Fantasy en ETO Award för 'Best Product Marketing' med deras Fetish Fantasy Limited Edition kollektion.

Fetish Fantasy - Uppfyll dina hetaste fantasier

Fetish Fantasy ger fetisch till folket

De flesta människor har en mycket klar bild av vad de vill och vad de inte vill. Det är oftast en bra sak, men ibland kan det också vara spännande att få nya upplevelser och intryck, t ex i sovrummet. Det är många som blir avskräckta när de hör ordet fetisch - och det är synd. Fetisch är nämligen ett brett begrepp som kan ge massor av njutning när man först har blivit introducerad för det. Lyckligtvis finns det märken som Fetish Fantasy som gör just det. Fetish Fantasy tillverkar flera olika sexleksaker som kan användas till fetischlek på alla nivåer.

Fetish Fantasy tillverkas av det amerikanska företaget Pipedream, världens största tillverkare av sexleksaker. Då Pipedream 2005 lanserade underserien Fetish Fantasy så revolutionerade de också sexbranschen som man känner den. Fetish Fantasy är nämligen den första serien av BDSM-leksaker som marknadsfördes till den allmänna befolkningen med syfte om att fetischleksaker nu inte bara var till en bestämd grupp av människor utan till alla. Till herr och fru Larsson i villakvarteret, till det unga, nyförälskade paret som inte kan hålla fingrarna från varandra, och till dig som gärna vill ha en extra fräck sololek.

Fetish Fantasy är för nybörjare och experter

Om du är helt grön och inte tidigare har experimenterat med sexleksaker i fetischkategorin så kan några av produkterna verka skrämmande. Men var inte orolig, Fetish Fantasy har något för alla, också för nybörjarna. Om du har lust att experimentera med bondage kan du prova ett rep eller ett par handklovar. Det ger en fräck sexupplevelsen med en kinky twist. Du och din partner kan också prova några av stearinljusen från Fetish Fantasy, som både känns smärtsamt (utan att bli för mycket) och samtidigt enormt fräckt och kittlande. Det finns många möjligheter för att ni ska kunna börja experimentera och vi lovar att ni inte kommer att ångra det.

Om du redan har massor av erfarenhet med både bondage och SM, och kan du inte få det nog hardcore har Fetish Fantasy också massor av produkter till dig. Har du lust att glädja din partner med en extra fyllig penis kan ni prova bästsäljaren Fetish Fantasy Hollow Strap-on som både kan användas av honom och henne. Om ni däremot har lust att experimentera med nya sexställningar eller bara vill förbättra några av de gamla har Fetish Fantasy flera olika sexgungor och sexkuddar som är idealiska just för det ändamålet. Slutligen finns det också något för er som gärna vill ha en extra intensiv och extra utmanande stimulering. Fetish Fantasy skapar nämligen flera olika produkter som ska användas till elektrosex och som är perfekt för dig som gärna vill ha stötar och en chockerande upplevelse.

Fetish Fantasy - En värld av kinky njutning

Fetisch är ett brett begrepp och det kan för många vara svårt att definiera vad det är. För fetisch är många saker, vilket man tydligt kan se i den stora variationen av sexleksaker från Fetish Fantasy. Fetisch täcker både bondage, SM, rollspel, elektrosex och mycket, mycket mer. Bokstavligen betyder fetisch (eller fetish som det också stavas), en sexuell tillfredställning av ett föremål eller en handling. Ett föremål kan t ex vara tår eller skor och en handling kan t ex vara att bli smiskad. Sexleksaker från Fetish Fantasy är som utgångspunkt tänkta att stumlera personer som tillfredsställs av en bestämd handling eller känsla som t ex att bli smiskad eller bunden.

Om du är osäker på vilken sexleksak från Fetish Fantasy som bäst passar din smak och ditt behov är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sitter redo bakom skärmarna och vid telefonerna för att svara på alla dina frågor. Oavsett vilken sexleksak från Fetish Fantasy du väljer så kan du vara säker på att du får en kittlande sexupplevelse och ett ännu fräckare sexliv.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful