Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Seductions Spil var 1

Fetish Seductions Spil

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Skulle du och din partner kunna tänka er att utforska olika sidor av fetisch och SM? Ett universum där bl.a ögonbindel och rep är en del av leken? Då är detta fetisch spel helt säkert något för er. Spelet består av olika spelkort, tärningar, en fjäder, rep, ögonbindel och ett ljus.

På varje kort finns det en utmaning. Ni kan själv välja vilket kort ni önskar eller så kan ni låta tärningarna bestämma. Se till att ni känner till varandras gränser och bestäm ett “stopp-ord” innan ni börjar.

Var uppmärksam på att spelreglerna och korten står på engelska, spanska, tyska och franska.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Hitta din fetisch
Andrea - 14. jun. 2015
Setet är riktigt bra för att testa olika typer av fetischer med partnern. Det finns många olika att "välja" mellan eller låta tärningarna bestämma, vilket ger en bred möjlighet att undersöka var lusten och gränserna går som par. Blindfolded är av riktigt fin kvalitet, och korten är välgjorda. Det verkar dock onödigt att ha dem på 4 olika språk. Reglerna är lätta att förstå, och spelet kan användas som inspiration genom att man skummar igenom korten eller helt enkelt spela.r spelet. Är dock inte speciellt romantiskt utan mer för en kinky kväll.
0
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful