Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fifty Shades of Grey Carnal Promise Vibrerande Analkedja var 1

Översikt

Ta analleken till nya höjder och uppnå en unikt djup och kittlande stimulering med den vibrerande Carnal Promise-analkedjan.

De 4 gradvist större silikonkulorna förs enkelt upp i anus i ett tempo som passar dig. Kan användas som en vanlig analkedja eller tillsammans med de 7 olika vibrationsmönstren och 3 olika hastigheterna för en extra njutningsfull upplevelse. 

Storleken, det flexibla och behagliga materialet samt den slanka designen gör den speciellt välägnad åt nybörjare, eller till dig som vill börja experimentera med det anala området. Den breda T-formade foten fungerar som en plug och säkerställer att den sitter där den ska.

En fin förvaringspåse i silkeslook medföljer så att du enkelt och diskret kan ta med din nya leksak i väskan.

Del av den officiella Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designad i samarbete med författaren bakom bestsellerböckerna, E.L. James.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Femtio fan!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag älskar Fifty Shades Darker-serien! Jag har flera av produkterna och de är alla bara SÅ läckra! Den här analpinnen är riktigt bra. Den är väldigt lätt att använda på egen hand eftersom den inte är mjuk. Så det är lätt att ta upp. Jag är VIIIILD med det!!! :D :D :D :D
Maskinöversatt från sinful.dk
Trevlig vibratorkedja, som kunde ha varit bättre
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har haft det här halsbandet i några månader nu, med lite varierande erfarenheter. Både herrn och frun har tyckt om det, men det finns definitivt några saker att kritisera! Funktion: Kedjan är relativt lätt att sätta i, och kulorna är precis lagom stora för att kännas (på ett bra sätt) oavsett om de ska in eller ut och utan att vara så stora att de gör ont. Samtidigt är kedjan så flexibel att det inte är en utmaning att sätta in och ta ut den längs hela dess längd. De flesta nybörjare kommer förmodligen inte att ha några större problem med dessa. Dessutom ser kulorna till att kedjan sitter fast ordentligt utan att falla ut. Problemet är dock roten på kedjan där vibratorn är placerad. Den håller sig inte på plats av sig själv och man måste absolut ha kedjan inuti om man vill utnyttja vibrationsfunktionen. Vibrationerna känns knappt i själva bollarna. Om du vill leka med kedjan måste du flytta den in och ut (vilket är härligt) och "avsluta" införandet med den vibrerande roten (håll den där en liten stund innan du börjar en ny omgång in / ut). Problemet med detta är att du är lite begränsad i de metoder du kan använda, och kedjan kommer i vägen om mästaren vill ta älskarinnan bakifrån medan kedjan är där, och vibrationerna stimulerar inte någon av oss. Lyckligtvis är knappen stor och enkel att använda, och de olika inställningarna inbjuder verkligen alla att hitta något de gillar. Annars är det ganska tyst, även på de mest kraftfulla inställningarna, men det här är långt ifrån den mest kraftfulla vibratorn vi har stött på. Material: Här är kanske den största besvikelsen. Från femtio nyanser har vi provat den här kedjan, den lilla vibratorpluggen och den långa kedjan. Alla med samma utmaning; de drar till sig lukter som du knappt kan bli av med. Själva silikonet är mjukt och skönt, men oavsett hur många omgångar dusch du har tagit innan så luktar det fortfarande lika illa. Om det finns några rester kvar (oavsett om du har rengjort lite extra i förväg eller inte), är det som kan ha varit kvar där uppe limmat till silikonet. Definitivt inte charmen med tarmen. Vi har sällan behövt använda en skrubbsvamp på leksaker som har lämnats kvar. Tyvärr kunde vibratorkulan inte stå emot att blötläggas i tvålvatten i en timme (i hopp om att lukten skulle försvinna - vilket den inte gjorde), så det finns ett straff för det också. Design och färg: Fifty shades-serien har (i allmänhet) mycket estetiskt tilltalande produkter, med dämpade färger och rena linjer. De ser ut som kvalitetsprodukter, så det är synd att funktionen och materialen inte lever upp till designen. Sammantaget är detta en produkt som har mycket för sig, men ett smalt utbud av metoder och material som inte lever upp till förväntningarna är en nackdel.
Maskinöversatt från sinful.no

Fifty Shades of Grey Carnal Promise Vibrerande Analkedja

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful