Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold var 1

Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Denna Deluxe blindfold är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion, som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande triologin.

Ögonbindeln, vars originalnamn är Fifty shades of Grey All Mine Deluxe Blackout Blindfold, är perfekt för förförelse och försiktiga bondage lekar.

När man inte har synsinnet kommer andra sinnen skärpas och den känsla som uppstår vid kyss, slick och beröringar intensifieras. Du kommer att känna din partner på helt nya sätt, vare sig det är dig som bär ögonbindeln eller dig som styr leken. Minsta beröring kommer att kännas väldigt intensiv.

Deluxe Blindfolden har gjorts i mjukt satin i svart och silver. En otroligt snygg ögonbindel som kommer att ge stil till era bondagelekar.

Man binder fast den bakom huvudet med en knut och det mjuka tyget gör att den är väldigt behaglig att ha på sig.

I den delen som sitter på näsan sitter det ståltråd som ser till att ögonbindeln kommer att sitta perfekt in mot ansiktet.

Kombinera eventuellt ögonbindeln med försiktiga blida smisk eller försiktiga slag med en retande tickler fjäder.

Det medföljer en snygg silvrig satinpåse till förvaring av ögonbindeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
50 shades of what?
gh0st - 18. dec. 2014
Satt och valde mellan denna och en annan produkt! Ångrar nu att vi inte tog den andra produkten. Pros: Visst, namnet klingar vackert med tanke på böckerna och filmen. Men det är det enda! Cons: Står inget om att det återfinns en "speciell" del som gör att du kan forma den efter bäraren näsa. Och den fungerar inte om bäraren ligger ner, då en glipa uppstår och den ramlar av lätt. Står du/ni i valet och kvalet att inhandla en ögonmask för äventyr? Ta en titt efter en bättre som är heltäckande istället för halvtäckande.

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful