Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fifty Shades of Grey Under The Bed Stretcher Fastbindningskit var 1

Fifty Shades of Grey Under The Bed Stretcher Fastbindningskit

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fifty Shades of Grey Under The Bed Fastbindningskit är en del av den officiella Fifty Shades of Grey-kollektionen, som har designats i samarbete med författaren som står bakom den bästsäljande trilogin, E. L. James.

Med hjälp av fastbindningskitet kan du förvandla din säng till en äkta bondagesäng, i vilken kontroll, dominans och njutning står i centrum. Du anpassar den mittersta remmen så att den blir lite längre än vad din säng är. Därefter placerar du remmen under madrassen så att de två ändarna sticker under toppen och bottnen av madrassen. Till sist sätter du fast manschetterna i händerna och fötterna. På så sätt kommer du eller din partner att ligga med händerna ovanför huvudet, och benen fastbundna i varandra.

Insidan på manschetterna är täckt av konstskinn vilket gör dem mjuka och sköna att ha på, och de lämnar därför inga märken i huden. Du stänger manschetterna med hjälp av kardborre. De små metallkrokarna som sitter i manschetterna kan också användas för att låsa ihop händerna eller fötterna i varandra.

När du köper Under The Bed Fastbindningskit får du också en ögonbindel och en skylt med texten "stör ej" i ren Fifty Shades of Grey-anda.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful