Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fifty Shades of Grey Klitoris Gel var 1

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som är designad i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den populära, erotiska trilogin.

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel har utvecklats speciellt för kvinnor som vill ha ännu större njutning under sololek, förspel och samlag. orspil og sex. Gelen hjälper dig att få bättre blodflöde så att känslan av beröringar förstärkas.

Så här använder du Fifty Shades of Grey Klitoris Gel: - Tryck ut lite gel på ett finger och smörja det försiktigt på din klitoris. - Använd fingret till att fördela gelen. Efter ett par minuter kommer du att kunna känna en prickande, kittlande känsla där cremem är insmord och och beröringar kommer att kunna kännas ännu bättre.

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel kan både användas själv, tillsammans med en partner och tillsammans med sexleksaker, för ännu större njutning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Måste försöka
Anonymous - 1. oct. 2015
Jag har använt Fifty Shades of Grey klitorisgel vid flera tillfällen och jag rekommenderar varmt alla tjejer att prova den, antingen ensam, med en partner, eller om du tycker att ett snabbt "handjob" är precis grejen :) Det ökar känslan många gånger om, applicera en enda droppe på klitoris och bara ett litet område runt den, och medan du tar fram en dildo eller ett vibratorägg, fungerar gelen snabbt, en kittlande värme sprider sig, och nu är det bara riktigt trevligt att röra dig själv eller få din partner att väcka dig. Tillsammans med ett vibratorägg och en vibrator på klitoris kommer du att explodera snabbt och våldsamt, och svär på att det inte är sista gången du använder klitorisgelen, lita på mig ;) Jane
Maskinöversatt från sinful.dk
Riktigt bra
Anonymous - 7. nov. 2017
Jag rekommenderar starkt alla tjejer att prova det, antingen ensam eller med en partner. Det är riktigt trevligt att använda, det ökar känslan mycket, du känner en fin stickande känsla, så du behöver inte röra mycket innan du är nära att komma. måste definitivt försökas igen och igen och igen :)
Maskinöversatt från sinful.dk
måste försökas om och om igen
Anonymous - 7. nov. 2017
Ger en skön och pirrande känsla, så det hela känns väldigt skönt. ger precis det där lilla extra så det krävs inte mycket för att komma. det är inte sista gången den kommer att användas :) Jag rekommenderar starkt alla tjejer att prova den, antingen ensamma eller med en partner
Maskinöversatt från sinful.dk
Stor besvikelse
Anonymous - 6. apr. 2018
Lever inte alls upp till mina förväntningar, det känns som att applicera en mild form av tigerbalm. Det pirrar lite och känns svalt, men i övrigt är det inget att hurra för. Den är dessutom väldigt svår att få ur tuben.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mega fint
Anonymous - 4. jun. 2019
Det är fantastiskt, jag rekommenderar att alla tjejer provar det, du kommer inte ångra det om du köper Fifty Shades of Grey klitorisgel
Maskinöversatt från sinful.dk
Vilken skillnad.
Anonymous - 9. mar. 2017
Så... Jag har redan en womaniser som gör sitt jobb felfritt på kort tid. Men jag tänkte att den här kanske kunde hjälpa till med andra leksaker. Den här fungerar som en charm. Med bara Womaniser i tillägg nådde jag nya höjder flera gånger
Maskinöversatt från sinful.no
Tantaliserande!
Anonymous - 1. jan. 2019
Mycket bra produkt, lockande, värmande och blir bara bättre när man blandar med sina egna juicer. Enda nackdelen är egentligen produktens behållare då plasten är för hård för att enkelt få ut bara lite, jag brukar skruva av hela toppen för att hälla ut lite men då kan det snabbt bli lite för mycket. En mjukare flaska borde göras så att man lätt kan klämma ut en liten mängd, då det är allt som behövs. Sidonotat: produkten smakar inte gott så bäst för användning där du inte tänker gå ner på personen medan eller efter att produkten har använts.
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful