TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fifty Shades of Grey Nybörjar Bondage Kit var 1

Fifty Shades of Grey Nybörjar Bondage Kit

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Dette Beginners Bondage Kit är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom bästsäljartrilogin.

Nybörjar Bondage kitet, vars originala namn är Fifty shades of Grey Submit to Me Beginners Bondage Kit, består av en spanking paddle, en blindfold ögonbindel och 4 satin bondageband. Det innehåller allt vad du behöver för att sätta igång med att experimentera med bondagelekar.

Sätt blindfoldet på din älskling. Utan syn och lys kommer alla - själv blida beröringar och kyssar kännas väldigt intensa.

Använd de 4 bondgeband för att binda fast din partners händer och fötter. Binda ihop dem eller bind dem till sängen och ta full kontroll över leken och din partners njutning. I varje bondageband sitter det en D-ring, som gör, att det inte lossnar sig. Bondagebanden är gjorda i satin och är därför väldigt behagliga att ha på sig.

Spanking paddlen har polstrats med den mjukaste satin på ena sidan och med nappaskinn på andra sidan. Detta gör det möjligt att börja ut med milda slag och beröringar från satinsidan och därefter öka intensiteten med hårdare slag från nappaskinn sidan. Under satinen har paddlen polstrats med mjuk neopren för att säkra de blida slag.

Nybörjar bondagesetet levereras i en snygg svart presentask. I asken ingår också en svart satinpåse som du kan använda till att förvara setet i.

Innan ni börjar leken, kom då ihåg att avtala ett stopp-ord som ni kan använda om en av er önskar att leken ska stoppa.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful