Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fifty Shades of Grey Benspretare Med Manschetter var 1

Översikt

Fifty Shades of Grey Benspretare med Manschetter är en del av den officiella Fifty Shades-kollektionen, som har designats i samarbete med författaren som står bakom den bästsäljande trilogin, E. L. James.

Benspretaren består av 2 separata stänger, som du enkelt sätter ihop med hjälp av låspinnarna och deras "klicksystem". Därefter kan du smidigt montera de medföljande manschetterna i varsin ände av benspretaren. Hädanefter är din partner (eller du själv) helt och hållet dömd till total undergivelse. Ni kan även välja att spänna fast handlederna i de två ringarna som sitter i mitten på benspretarstången.

Manschetterna är gjorda av satin, slitstarkt nylon och ytan är täckt med konstskinn. De gör därför inga märken i huden och är mycket mjuka och sköna att ha på.

Med benspretarstången kommer också en ögonbindel och en dörrskylt med texten "stör ej" i ren Fifty Shades of Grey-anda. Det är ett lyxigt kit som har tillverkats av material av hög kvalitet.

Fifty Shades of Grey Benspretare Med Manschetter är enkel att ha med sig och tar ytterst lite plats då delarna inte har satts ihop.

Stångens längd kan ställas in och vara mellan 53 till 79 cm.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fifty Shades of Grey Benspretare Med Manschetter

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful