Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Flight Instructor Onaniprodukt var 1

Fleshlight Flight Instructor Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fleshlight Flight Instructor är idealisk till dig, som önskar en effektiv och stimulerande onaniprodukt.

Jämfört med en standard Fleshlight, är Fleshlight Flight Instructor något mer kompakt i storleken. Den ger en härlig, stram upplevelse och oövervinnlinga njutningar.

Invändigt har Fleshlight Flight Instructor en mjuk och flexibel sleeve, som stimulerar dig i takt med dina rörelser. 

Du får den bästa upplevelse, om du alltid använder Fleshlight Flight Instructor tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, då det gör leken mera levande och njutningsfull. 

Tip! För att skydda den genomskinliga Superskin sleeven och hålla den mjuk, kan du pudra den med Fleshlight Pulver, som också kan fås här i shoppen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Väldigt nöjd!
Erik - 25. jan. 2019
Denna produkt erbjuder ett känslofyllt alternativ till klassisk onani. Glidmedel är ett måste, rekommenderar vattenbaserat.
Turbo explosion
Anna - 9. feb. 2018
Köpte denna till min man för att förspelet skulle bli lite mer eggande än bara med hand och mun. Resultatet blev dock att han kom nästan med en gång!! Likadant två timmar senare. Så orgasmgaranti helt klart . Till förspel kanske inte lika bra då eftersom vi inte kom längre..... Mycket lätt att rengöra eftersom sleeven är mjuk och elastisk och nästan går att vända ut och in om man är försiktig . Fin och diskret design . Finns bara positiva saker att säga om denna produkt så som förstagångsköpare av en fleshlight så är både jag och min man jättenöjda!!!
Spänn fast säkerhetsbältet och kör iväg
Anonymous - 13. mar. 2024
Det tar ett tag att lära sig att använda flyginstruktören. men när inställningarna väl är på plats fungerar enheten perfekt. en mindre nackdel är produktens hållbarhet, vilket förmodligen beror på bristen på silikon och felaktig smörjning. men enheten gör vad den lovar. åkturen är vild och verkligen tillfredsställande.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful