Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Alexis Texas var 1

Fleshlight Girls Alexis Texas

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Har du en fantasi om att vara tillsammans med en porrmodell? Då bör du prova Fleshlight Girls Alexis Texas som är en verklighetstrogen kopia av Alexis Texas’ vagina. Den mjuka sleeven är tillverkad av Fleshlights läckra Real Super Skin material som ger en väldigt realistisk känsla – det är nästan som ’den äkta vara’! 

På insidan har Fleshlight Girls Alexis Texas en retande struktur som stimulerar dig i takt med dina rörelser. Strukturen är lik känslan av samlag och den är väldigt flexibel och kan därför användas av män med alla storlekar.

Som med de vanliga Fleshlights, kan du själv kontrollera trycket kring din penis genom att skruva på locket i bottnen av av Fleshlighten. Skruva åt locket, allt efter hur mycket vakuum du önskar dig och skruva på samma sätt locket i motsatt riktning när trycket ska lossnas upp.

För att få en så glidande och realistisk upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammns med Alexis Texas Fleshlight.

När du efter användning har tvättat din Fleshlight i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash på. Förutom det rekommenderar vi att du använder ett Fleshlight pulver. Detta hjälper till med att upprätthålla sleevens mjuka och lena yta. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Himmelriket
Det känns som man är i Alexis Texas på riktigt så den har allt och hennes vagina är mycket härlig och jag har testat flera men den här absolut skönast!Sprut i mus - 20. jan. 2015

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful