Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Gina Valentina Stellar var 1

Översikt

Res i galaxen för en galaktisk nöjesupplevelse med Fleshlight Girls Gina Valentina Stellar. Gjuten från ms. Valentinas intima delar, sleeven, har sexiga läppar som greppar och en texturerad sleeve som får dig att se stjärnor på nolltid.

Applicera det medföljande glidmedlet och dyk in. De välkomnande blygdläpparna drar dig inåt för att uppleva verkligt fantastiska sensationer när din penis slukas upp för tillfredsställelse i full längd. Förbi den tighta öppningen kommer en sleeve fylld med gropiga vågor, ett brett utbud av nöjesringar, ribbor och nubbar.

Vill du ha ett ännu hårdare grepp? Skruva av locket i änden av fodralet för att öppna luftflödet och justera sugnivån efter dina önskemål.

Unna din dam enastående hygien och renlighet genom att ta bort sleeven från fodralet. Kör varmt vatten genom för att rengöra eventuella kvarvarande vätskor. När den är torr kan du applicera uppfriskande pulver för att hålla huden mjuk, smidig och redo för din nästa åktur.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fleshlight Girls Gina Valentina Stellar

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful