Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Jenna Haze Swallow var 1

Fleshlight Girls Jenna Haze Swallow

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få ett blowjob av porrmodellen Jenna Haze. Fleshlight Girls produkterna har formats och designats efter de hetaste porrmodellerna i världen och denna är en trogen kopia av Jenna Hazes fräcka mun.

Känn Jenna Hazes retande avsugning - munnen har designats utifrån en kroppsavgjutning av henne. Du kommer inte närmre den äkta känslan än med en Jenna Haze Swallow Fleshlight. Strukturen invändigt på Swallow är mycket retande och stimulerande.

Jenna Haze Swallow levereras i en mycket stilfull och maskulin metallförpackning.

Kom ihåg att använda lite glidmedel när du använder din Fleshlight för att uppnå en mer realistisk njutning.

När du har tvättat din Fleshlight i varmt vatten efter användning rekommenderar vi att du sprayar lite antibakteriell Fleshlight Wash på. Förutom det rekommenderar vi att du använder ett Fleshlight puder. Detta hjälper till med att bevara sleevens mjuka och lena yta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fantastisk upplevelse!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ja, som sagt, att använda den här produkten är en fantastisk upplevelse! Om jag skulle säga något dåligt, skulle det behöva vara rengöringen av produkten. Men WOW, jag har provat många produkter, men den här slår dem alla. Det fungerar särskilt bra med Fleshlights lube och det här var definitivt inte sista gången jag köpte från Sinful, jag 100% rekommenderar den här produkten till ALLA!
Maskinöversatt från sinful.dk
Definitivt en rekommenderad produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denna Fleshlight ger en utmärkt upplevelse och lever upp till sitt löfte ganska bra. Med olika spår, knogringar etc. inuti ger den en sensuell upplevelse som får dig att nå ett mycket tillfredsställande klimax. Observera dock att det rekommenderas starkt att du använder ett vattenbaserat smörjmedel när du använder den här produkten. Det förbättrar nöjet många gånger och är extremt lätt att rengöra. Nu när rengöring nämns kan jag säga att det är ganska enkelt. Fleshlighter består av fyra delar. Ett lock för att täcka "munnen", Fleshlight-behållaren, en bas och inte minst själva köttdelen. Den tar några sekunder att ta isär och rengörs med en ordentlig sköljning och applicering av den rekommenderade rengöringsvätskan. Var medveten om att torktiden kan vara lång om du inte vänder köttdelen ut och in. Dessutom rekommenderar jag att du använder fleshlight-pulvret. Jag använder det inte varje gång, men då och då är det en bra idé att behålla den realistiska känslan. Realismen är enorm och hjälper till att göra produkten till ett nöje att använda. Du tror att det är en lögn, men det känns precis som riktig hud när du lägger den i dina händer. Jag rekommenderar starkt denna produkt och kan bara säga att det är värt investeringen.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful