Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Jesse Jane Lotus var 1

Översikt

Fleshlight Girls är en serie Fleshlights utformade efter olika kända porrstjärnor runt om i världen. Denna Fleshlight är en kopia av Jesse Janes vagina. Förutom den realistiska slidmynningen, har insidan en stimulerande struktur som ger dig en naturlig känsla.

Med hjälp av locket i änden kan du skapa ett vakuum för att få en tajtare upplevelse med din Fleshlight. Innandömet är gjort av Real Feel Super Skin, vilket gör den väldigt flexibel och mjuk. Den passar i stort sett alla penisstorlekar.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight.

Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Nja..
Mikke - 28. dec. 2014
Min vara är defekt. Locket på nedre delen som reglerar tätheten är defekt och har en glipa som gör att luft kommer genom. Lite tråkigt.. För övrigt känns materialet bra.
Super Äkta Super Skön
J.G. - 16. dec. 2014
Jag var lite blyg först för att köpa den men jag tänkte kan Tjejer också så varför kan inte Män Också.Jag trodde den skulle vara bra men inte så här underbart bra.Enda som är lite jobba med den är ju skötseln av den .
Toppen
Ceverix - 12. dec. 2014
Dildo för män. Kan inget annat än rekommendera. Kan med lätthet hjälpa dig träna upp hur länge du orkar. Men också för snabba orgasmer.
Realistisk lösmus
K.K. - 10. apr. 2014
Denna Jesse Jane valde jag nog mestadels på grund av priset. Det är min första Fleshlight men med garanti inte den sista. Det där Super Feel Real Skin känns otroligt mjukt og eggande och om man värmer upp den lite i varmt vatten och stänger ögonen känns det nästan som den riktiga varan.
Värt pengarna!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jesse Jane lotus är definitivt värt pengarna. Det är en bra produkt att börja med om du funderar på att köpa din första fleshlight! :) Ge det ett försök.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fleshlight
Anonymous - 9. dec. 2012
Fick min Fleshlight för ca 3 veckor sedan. Måste säga att den är bättre än jag hade hoppats på :) Simpenhen super stimulerande. Men skulle säga att värma upp den innan användning är ett måste, annars gör den en enorm förhud:) Det enda som är lite irriterande är torktiden efter rengöring. Men själva rengöringen är superlätt, skölj bara väl med varmt vatten. En annan sak jag vill nämna är att Flezhlight-pulver är nästan ett måste, eftersom det snabbt blir klibbigt om du inte använder det. Allt som allt skulle jag säga en fantastisk produkt. Rekommenderas varmt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Vilt överraskad
Anonymous - 2. nov. 2013
Vilken lysande uppfinning :) Funderar på att prova den virtuella grejen man kan köpa för änden av den, som sedan ansluts till datorn... Fantastiskt vad man kan göra nuförtiden... Ultramjuk och mycket verklighetstrogen... A++ från här!
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag investerade nyligen i denna köttlampa och jag måste säga att jag inte har blivit besviken. Det ger en fantastisk upplevelse och en trevlig paus från den gamla high five. Vakuumfunktionen i produkten ger en överraskande bra effekt, särskilt eftersom jag inte insåg från början att den hade en. Det enda negativa jag har att säga om produkten är förberedelsen av fleshlight, vilket tar lite tid. Det är en bra idé att värma upp produkten före användning, men tyvärr tycker jag att den svalnar för snabbt. Sammantaget en bra produkt som jag rekommenderar starkt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Känns som den "riktiga saken"
Anonymous - 2. jan. 2014
Trodde inte att det kunde kännas så "äkta" men blev positivt överraskad... När den värms upp känns den nästan som äkta vara - och definitivt en produkt jag kan rekommendera. Kom ihåg att köpa vattenbaserat glidmedel för den verkliga upplevelsen. Det enda negativa är att den inte är så bra för den "spontana lusten" eftersom den behöver värmas upp och rengöras och pudras efteråt - men tiden är väl spenderad - för upplevelsen är så mycket bättre än high five... :-) Kom ihåg att köpa fleshlight-pulver.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inget annat än fantastiskt
Anonymous - 2. sep. 2014
Jag har haft Jesse Jane Fleshlighter i ungefär en månad nu. Och det är en fantastisk leksak för oss män! Jag var lite skeptisk först, men jag tyckte att det var dags att jag skaffade en sexleksak också, nu när min fru har flera olika, och jag har definitivt blivit positivt överraskad och imponerad. Jag använder den både ensam men också med min fru - hon tycker också om / blir upphetsad av att leka med den, så det kan lätt användas som förspel och kul på samma nivå som du kanske känner från dildos / vibratorer för kvinnor. Känns väldigt äkta (jag är verkligen imponerad). Använd bara lite glidmedel och justera sedan ändlocket till rätt "sug" - varefter det måste sägas att orgasm är garanterad. Materialet i sig är superflexibelt och rengöring är faktiskt så lätt att det är det minsta av dina bekymmer. Baksidan kan vändas hela vägen ut, men det är inte nödvändigt att rengöra den, men det kan vara till hjälp om du vill att den ska torka relativt snabbt. Detta rekommenderas definitivt att du köper pulvret tillsammans med Fleshlighten! Inte för att jag använder det varje gång jag rengör den, men efter några tvättar blir Fleshlighten lite klibbig. Och med pulvret återgår känslan till hur den var när den var ny.
Maskinöversatt från sinful.dk

Fleshlight Girls Jesse Jane Lotus

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful