TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Kissa Sins Insatiable var 1

Fleshlight Girls Kissa Sins Insatiable

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Är du en av dem som har heta fantasier om den sexiga porrstjärnan Kissa Sins och hennes fräcka vagina? Med denna oerhört stimulerande Fleshlight Girls kan du äntligen förverkliga dem.

Den här Fleshlighten är nämligen en exakt, och väldigt detaljerad, avgjutning av Kissa Sins härliga vagina. Njut av den när du vill ge dig själv något extra. Du justerar intensiteten på egen hand, genom att skruva på locket i bottnen av din Fleshlight. På så vis kan du själv reglera hur tajt du vill att känslan ska vara.

Den inre sleeven i SuperSkin är också något helt unikt. Här tas du nämligen om hand av Kissas helt egna signaturmönster "Insatiable". Det är fullt av olika detaljer och strukturer, som gör det hela till en extra stimulerande och tillfredsställande upplevelser och understryker den realistiska upplevelsen.

Fleshlight Girls är världens mest populära onaniprodukt för män. De är superflexibla och passar därmed till de flesta penisstorlekar.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Suverän
Superskön! Porn Addict - 11. sep. 2022
Dålig produkt
Dålig produkt Ahmad Wael - 28. dec. 2021
Riktigt bra
För det första: Jag har några andra fleshlights och de känns inte på något sätt lika. När du provar några olika varianter av dem kommer du att upptäcka att varj... Läs mer
Karsten - 14. dec. 2020
Superb produkt
Efter år av att hantera en Fleshlight i äldre stil, bestämde jag mig för att investera i en ny. Jag gjorde lite research på nätet och hittade vad jag trodde sku... Läs mer
asms - 15. jul. 2021

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful