Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Lola Reve Dorcel var 1

Översikt

Skäm bort dig själv med en kittlande onaniupplevelse med denna naturtrogna kopia av Lola Reves inbjudande vagina.

Fleshlight Girls Dorcel är en serie Fleshlights som är designade och formade efter de hetaste europeiska porrstjärnorna som du känner igen från Marc Dorcels erotiska filmvärld.

De är alla tillverkade i så kallat SuperSkin som ger en ytterst realistisk upplevelse. Det invändiga sleevet i denna serie har ett helt unikt Dorcelmönster för en extra intensiv upplevelse.

När du tränger in i denna läckra masturbator kontrollerar du själv trycket kring penis genom att skruva på locket i botten av Fleshlighten. Alla Fleshlights har en inre sleeve som enkelt avmonteras för rengöring efter bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fleshlight Girls Lola Reve Dorcel
senna - 1. jun. 2018
Inte som den äkta varan... men mycket bättre än ens hand... borde ha köpt en förut :)
0
Riktigt bra
Mejsel - 9. sep. 2019
Riktigt bra fleshlight; det motsvarade verkligen mina förväntningar. Fleshlighten stimulerar ganska mycket och orgasmen kommer väldigt snabbt om man vill. Den enda nackdelen är att fleshlighten torkar ganska långsamt.
0
För starkare stimulans
man 30 år - 7. oct. 2018
Jag köpte produkten speciellt för den "köttigare" looken. Till en början var stimuleringen förvånansvärt stark för sig själv, kanske lite för mycket. Den fungerar verkligen, speciellt för dem som redan är vana vid fleshlights och andra onaniprodukter. Kanske inte som din första fleshlight dock. Snarare för de som vill leka hårdare och köra hårdare. Inte illa dock, och speciellt till en rabatt som motsvarar dess pris. Tanken på Lola Reves innocence (granntjejen) i kombination med en starkare stimulerande slida (ärmen) ger lite extra till leken. Puh.
0
Perfekt
qwerty - 19. jun. 2018
Produkten är precis lagom tight och stimulerande. Lätt att hålla ren då sleeven kan dras ut ur fodralet. Den enda nackdelen är att produkten efter en tids användning börjar spricka. Ganska billig också, så jag rekommenderar den starkt till alla.
0
Tekotoosa - Reven Dorceli
Skaftskaft - 5. jun. 2018
Vid ungefär 8,1 '' / 6,3 '' är the experimenter kanske lite för intensiv och spänd för själva texturen. Bland användarbetyg rankas denna modell ganska högt.. Helt klart en jättebra produkt för målgruppen, dvs majoriteten. Beställningens leverans kom också i tid!
0
Lola Reve Dorcel - chatte magnifique!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag äger 13 flickvaginaer. Ett lyckligt antal! Det är dags att dela med sig av många års erfarenhet till förmån för andra. Den franska flickan Lola Reve Dorcel är den bästa i samlingen och en av mina favoritbelles de jour. Munnens blygdläppar är inbjudande öppna som vingarna på en dagfjäril. Välkommen. Vaginan är en överraskande upplevelse. Den är i den trängre änden av sortimentet, mycket intensiv och stimulerande, men ändå mjuk. En sexleksak behöver inte nödvändigtvis imitera den verkliga saken, men Dorcel gör det exceptionellt bra. Lolas vagina känns otroligt naturlig. Om du blundar och låter känslorna ta över kan du känna hur du trycks in i fjädrarna på en smal och mjuk, fuktig och het fransk kvinna. De ständigt föränderliga formerna, variationerna i täthet och de flexibla väggarna i slidan, särskilt under långsamma uttag, känns som musklerna i en riktig slida som drar ihop sig runt penisen. Naturlig känsla. Samlag med Lola är en resa som aldrig ska ta slut. Det är både en fysisk och psykisk njutning, något som de flesta sexleksaker inte kan skryta med. Så denna helhetsupplevelse kulminerar i en superorgasm, fantastique! Till skillnad från många andra trängre vaginor går det snabbt att tvätta och torka Lolas underliv, eftersom det nästan inte finns några spermier, glidmedel eller vattenavskiljande strukturer. Tips: Tryck in så djupt du kan, rotera Lola 360 grader runt basen på din penis, känn njutningen av de fjärilsliknande blygdläpparna som sprids av din penis när den smeker och kittlar din pung, pubisk tuberkel och ljumskområdet, fungerar bäst på nästan eller helt hårlös hud. När det gäller sexuell utrustning var den långa, tjocka och stora penisen ett problem för mig: nästan all utrustning var kort, trång och föll sönder snabbt. Lyckligtvis hittade jag Fleshlight! Den är djup, flexibel, hållbar och känns bra. Det är värt att investera i dig själv och din onani. Jag rekommenderar Fleshlight och Sinfuls breda sortiment av produkter!
Maskinöversatt från sinful.fi

Fleshlight Girls Lola Reve Dorcel

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful