Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus var 1

Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fleshlight Girls är formade och designade efter de hetaste porrstjärnorna i världen, och här får du en naturtrogen kopia av Nikki Benz intima kurvor.

Denna populära onaniprodukt är tillverkad i så kallat SuperSkin, som med sin inre Lotusstruktur ger dig den mest realistiska upplevelsen.

När du tränger in i masturbatorn kontrollerar du själv trycket kring penis genom att skruva på locket i botten av Fleshlighten. Som med alla vanliga Fleshlights har denna Girls-edition också en inre sleeve som enkelt avmonteras för rengöring efter bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra men materielet faller sönder trots skonsam vattensköljning
Georg Andersson - 10. aug. 2017
Materialet verkar falla sönder långsamt, men stadigt, även om jag bara använder vatten och det pulver som rekommenderas för produkten. Så livslängden verkar bli begränsad. Jag har inte använt någon tvål som riskerar att lösa upp materialet. Det är dåligt om man måste köpa ett speciellt rengöringsmedel. Men funktionen på den i övrigt är mycket bra. Skulle man komma ut med en produkt som är mer tålig, men samma känsla, så skulle jag köpa den.
Mycket bra
Jimmy - 2. aug. 2017
Är väldigt nöjd med produkten. Bra kvalité, mjuk och mysig. Tillsammans med FleshLube så känns det otroligt nära den "äkta varan". Fann mig själv petandes på den även när den inte användes, just för det sköna materialets skull. Utseendet är klockrent och den tänjs på ett väldigt inbjudande sätt vid användning. Det enda lilla minuset (som jag personligen fann lite irriterande), är att det lilla locket som skapar suget "klickar" vid lite hastigare användning. En petitess i sammanhanget, men värt att veta.
Nicky Benz Lotus
Anonymous - 13. mar. 2024
Utmärkt produkt, bekant kvalitet för pengarna.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful