Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Stoya Forbidden var 1

Fleshlight Girls Stoya Forbidden

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fleshlight Girls är en serie Fleshlights utformade efter olika kända porrstjärnor runt om I världen. Med denna Fleshlight Stoya Forbidden får du chansen att ha analsex med porrstjärnan Stoya.

Förutom den realistiska, "förbjudna" analöppningen, har insidan en stimulerande struktur som ger dig känslan av att ligga med en riktig kvinna.

Du kommer antagligen aldrig komma så här nära igen att få ligga med den riktiga Stoya. Med hjälp av locket i änden kan du skapa ett vacuum för att få en tajtare upplevelse med Stoya.

Innandömet är gjort av Real Feel Super Skin, vilket gör den mycket flexibel och mjuk. Den passar i stort sett alla penisstorlekar.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight Stoya.

Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten, eventuellt tillsammans med Fleshlight Wash.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Smickrande
Assman - 16. dec. 2014
Materialet är verkligen fantastiskt naturtroget, problemet är bara att det är lite FÖR mjukt. Med "äkta vara" hade jag definitivt inga problem med en icke önskvärt lång uthållighet men en seger man för kämpa för smakar väl i och för sig bara desto sötare. P.S. Är omskuren vilket möjligtvis gör skillnad.
Nästan lika bra som den äkta varan
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten känns bra och är lätt att använda och rengöra. Materialet känns som riktig mjuk hud. Möjligheten att justera vakuumet gör att du kan reglera hur hårt du vill att upplevelsen ska vara, vilket innebär att du kan få en hel rad olika upplevelser av den. Den enda lilla nackdelen är att materialet har en tendens att bli lite klibbigt efter rengöring. Detta motverkas dock enkelt genom att applicera en lätt beläggning av fleshlight-pulver på ytan, vilket gör produkten så bra som ny igen.
Maskinöversatt från sinful.dk
WELL KÖPT
Anonymous - 10. apr. 2012
Bra material, lätt att rengöra och användarupplevelsen är otroligt nära en verklig upplevelse ... Och funktionen med den justerbara ventilen i botten fungerar utmärkt för att justera "Tightness". Definitivt en favorit genom tiderna!
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket verklighetstrogen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket verklighetstrogen i utseende och form. Bra material som känns skönt mot huden. Kan dras åt för att passa exakt som önskat - hög och utmärkt kvalitet! Känns väldigt äkta. Dessutom är den fin och diskret att ha framme, men också en bra storlek att ta med sig på språng. Produkten rekommenderas varmt!
Maskinöversatt från sinful.dk
Miserabel
Anonymous - 12. jan. 2014
Helt usel produkt + den medföljande krämen torkar upp på nolltid. Förstår helt enkelt inte varför folk är så entusiastiska - Försökte min 3 gånger och kastade ut den efteråt. Det är inte ens värt utrymmet. Ledsen att höra det!
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful