Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow var 1

Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fantiserar du om att vara tillsammans med en porrstjärna? Då är Jesse Jane Swallow Fleshligt den perfekta produkten till dig.

Denna fleshlight är formad efter Jesse Janes mun och läppar så den är en perfekt kopia av porrstjärnan. Och då den är tillverkad av Fleshlights Real Feel Super Skin material så känns den mycket äkta.

Det mjuka och flexibla materialet är mycket stimulerande när det omsluter din penis, speciellt om du använder Flishlight med ett bra glidmedel. Glidmedlet förstärker upplevelsen med Jesse Jane Swallow och gör den mycket levande. 

Önskar du ett större tryck runt din penis kan du skruva på locket i botten. Ju hårdare du skruvar desto mer vakuum bildas runt din penis.

Efter användning så tvättas produkten med varmt vatten och ev. med lite antibakteriell Fleshligt Wash. Om du vill bibehålla produktens mjuka och lena yta kan du pudra den med Fleshlight Pulver efter rengöring och torkning.

Jesse Jane Swallow är en del av "Fleshlight Girls" -serien som är designad och stöpt efter de största porrstjärnorna i världen. På grund av sitt flexibla material så kan Fleshlights användas av i stort sett alla män.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Grymt skön!
Jörgen - 14. sep. 2016
Som rubriken lyder! Locket skapar ett bra vakuum som birdar till en mer realistisk känsla. Köpte den för att ha när sambon inte är tillgänglig, men hon var nästan mer nyfiken än jag! Rekommenderas starkt!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful