Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Pink Lady Heavenly Masturbator var 1

Fleshlight Pink Lady Heavenly Masturbator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Upplev underbar njutning med masturbatorn Fleshlight Pink Lady Heavenly. Förbered dig för en djupdykning och låt din penis tränga in i ett tajt fodral fyllt av räfflor, knottror och pärlor.

Heavenly-sleeven har en vacker öppning i form av en vagina med naturtrogna läppar och till och med en klitoris. Öppningen välkomnar dig att glida in i grottan och den sköna känslan av att föra sleeven upp och ner över skaftet kommer snart få dig att nå klimax.

Använd det medföljande vattenbaserade glidmedlet för att höja stimuleringen ytterligare och njut av en omslutande sleeve som kramar din penis på ett underbart sätt. Skruva av änden på sleeven för att öppna luftflödet och justera suget efter eget tycke och smak.

Den rosa sleeven är lätt att rengöra. Det enda du behöver göra är att ta ut den ur det svarta höljet och sedan skölja genom den i varmt vatten för att ta bort eventuella kvarvarande vätskor. Applicera ett vårdande puder när sleeven är helt torr för att bibehålla materialets smidiga känsla.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful