TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Pink Pure var 1

Fleshlight Pink Pure

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Fleshlight Pure är en onaniprodukt med en extra retande och mjuk struktur som verkligen för dina tankar till realistisk och fräck sex.

När du leker med Pure kan du själv kontrollera hur intensiv upplevelsen ska vara genom att skruva på ett lock som sitter i bottnen. Om du stänger locket helt kommer det att skapas vakuum och upplevelsen känns ännu mer intensiv kring din penis.

Du kan njuta av din Fleshlight själv eller låta din partner ge dig en fräck upplevelse genom att kontrollera leken 100 %. 

Före användning är det viktigt att påföra glidmedel (vattenbaserat) för att uppnå med maximala njutningen och mest realistiska upplevelsen.

Fleshlight Pure är lätt att rengöra, den ska bara tvättas i varmt vatten och evt. med sexleksaksrengöring. När du har tvättat sleeven rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. När sleeven är torr (antingen torkad försiktigt med en handduk eller lufttorkad) kan du med fördel använda lite Fleshlight Pulver för att bevara den mjuka och lena ytan.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful