Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Vibro Pink Butt Original var 1

Fleshlight Vibro Pink Butt Original

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fleshlight Vibro Pink Butt Original är en fräck onaniprodukt med vibrator. Fleshlight Vibro Butt passar till i stort sett alla penisstorlekar och är otroligt enkel att rengöra efter bruk. Innan användning är det viktigt att applicera ett bra glidmedel (vattenbaserat) för att få den bästa upplevelsen.

Det är upp till dig hur kraftig du vill att vibrationerna ska vara. Fleshlightens hölje har 3 små fickor som du kan sätta bulletvibratorerna i. Tillsammans med den inre stimulerande texturen kommer vibratorerna ge dig en helt annorlunda upplevelse än du kan uppnå med klassiska Fleshlights.

De 3 vibratorerna är vattentäta så att det är fullt möjligt att använda Fleshlighten i badkaret. 

Fleshlight Vibro Pink Touch består av ett mörkgrått fodral med en stimulerande sleeve tillverkad i realistiska och mjuka Real Feel SuperSkin. Sleeven har en öppning som ett anus. Med locket i botten av fodralet bestämmer du själv hur stort vakuum du vill ha kring penis. Ju hårdare du skruvar åt locket desto större vakuum.

Du kan njuta av din Fleshlight själv eller låta din partner ge dig en fräck upplevelse genom att styra tempo och intensitet.

När du har tvättat din Fleshlight i varmt vatten efter bruk rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriellt Fleshlight Wash. Därutöver rekommenderar vi att du använder Fleshlight Pulver. Detta för att bibehålla sleevens mjuka och släta yta. 

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful