Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Delight G-punktsvibrator Uppladdningsbar var 1

Fun Factory Delight G-punktsvibrator Uppladdningsbar

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Många kvinnor drömmer om djupa och intensiva G-punktsorgasmer, och med den stilrena Delight G-punktsvibrator är det möjligt. Massage av G-punkten kräver nämligen en sexleksak med en rejäl böj, och det är precis vad Delight har.

Handtaget, och inte minst den ergonomiska formen, gör Delight mycket lätt att kontrollera. Du startar vibratorn med knapparna på toppen, och därefter kan du välja mellan de 11 olika stilumerande vibrationsmönstren.

När du har fört in Delight, hittar du G-punkten genom att "lyfta" bort vibratorn från klitoris och vrida den bort från magen. Därmed pressar du den runda spetsen på vibratorn upp mot G-punkten. G-punkten stimuleras bäst genom att göra små stötande rörelser upp mot den. När Delight är placerad korrekt och du startar vibratorn, så kommer du att stimulera din G-punkt samtidigt som "ryggen" på vibratorn stimulerar din klitoris.

Delight G-punktsvibrator har en mycket fin och stilren design, som av många kallas för "Svanen" på grund av den svängda formen. Den är tillverkad av medicinskt silikon och designad för att passa alla kvinnor.

Vibratorn är uppladdningsbar, och laddas i den medföljande förvaringsasken via USB-kabel.

Fun Factory Delight är många sexologers och sexexperters absoluta favorit bland sexleksaker. Och så har den vunnit en Red Dot Design Award för sin vackra design.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Leksak för två!!!
Christine S - 22. sep. 2017
Köpte leksaken i samråd med min man och har aldrig haft större glädje av en leksak! Den är enkel att ladda, enkel att rengöra och materialet känns bra både utanpå och inuti. Redan första gången vi lekte med den och min man använde den på mig resulterade det i en väldigt kraftig orgasm, följd av en liten sprutorgasm. Alltså två orgasmer på en gång! De olika vibrationerna, och särskilt de där tempot ändras, är riktigt bra när man närmar sig orgasm. Jag älskar också den böjda formen som gör att den träffar klitoris och gör det betydligt mer njutningsfullt! Ett stort måste för alla par!
Bra grepp runt grejerna!
Sanne - 19. jul. 2017
Läcker design. Det och tystlåtenheten gör att det blir mycket mer estetiskt att ha sexleksaker - det är bra. Vibratorn funkar riktigt fint - det är genialt tänkt att man faktiskt anpassar den efter kvinnors anatomi! Det enda minuset är att knappen för att skruva upp och ned kan vara svår att hitta om man inte tittar direkt på apparaten.
Orgasmgaranti
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har aldrig haft en vibrator som fungerar så briljant. Jag fick den i present av min man och tyckte direkt att den såg spännande ut. De första gångerna var jag tvungen att vänja mig vid formen och hitta den optimala metoden och positionen. Efter några gånger med de klassiska bra orgasmerna hittade jag melodin. Sedan dess har jag upplevt många långvariga och starka orgasmer. Dessutom kan den ge mig de vildaste sprutorgasmerna, något jag aldrig har kunnat göra annars. Denna vibrator rekommenderas varmt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Sjöhäst
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har haft problem med att få en g-punktsorgasm, men denna Delight kunde hjälpa mig med det. Det tog ungefär 5-7 gånger innan jag lärde känna den ordentligt, men nu är den perfekt. Den fungerar bäst när den används med ett vattenbaserat glidmedel. Älskar konceptet att köpa en laddare så att du inte har 10 olika laddare i ditt hem.
Maskinöversatt från sinful.dk
Leksaker för två!!!
Anonymous - 11. jan. 2012
Köpte leksaken i samråd med min man och har aldrig varit nöjdare med en sexleksak! Den är lätt att ladda, lätt att rengöra och materialet känns bra inifrån och ut. Redan första gången vi lekte med den, när min man använde den på mig, fick jag en väldigt stark orgasm, följt av en liten sprutorgasm - två orgasmer på en gång! De olika vibrationerna, och särskilt de där takten ändras, är riktigt bra när du är nära en orgasm. Jag älskar också den böjda formen, vilket innebär att klitoris också berörs och därmed ökar njutningen avsevärt! Definitivt ett måste för alla par!
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra produkt
Anonymous - 12. jul. 2012
Om du är singel är den här produkten fantastisk eftersom den stimulerar g-punkten och klitoris. Fördelar: Först var jag osäker på hur jag skulle använda den, men Sinful.dk skrev ett mejl till mig och guidade mig - bra service måste jag säga. Den är lätt att använda om du är singel och den ger fantastiska orgasmer. Jag har den i babyrosa och den är verkligen ett konstverk. Den har en liten storlek och är inte på något sätt överväldigande. Nackdelar: Även om den är bra, skulle jag vilja ha en längre yta med starkare vibrationer för klitoris. Allt som allt, ett bra köp.
Maskinöversatt från sinful.dk
Riktigt bra för DIY-massage
Anonymous - 13. mar. 2024
Så definitivt min favoritleksak. Jag har alltid gillat den eftersom formen gör det lätt att ligga med sig själv, men när jag hade en tantramassage en dag och insåg att jag hade spänningar i min vagina, gillade jag den ännu mer, eftersom du enkelt kan massera specifika punkter inuti med den också. Jag använder den mest som en g-punktsdildo och inte så mycket som en vibrator, men jag vill ändå betona vibrationerna, för jämfört med andra vibratorer är den riktigt mild (på ett bra sätt) även i de starkaste vibrationerna. Och den KAN bli ganska kraftfull - jag kunde ha gett den en 5 - men den gör det på ett så mjukt och mycket fokuserat sätt att en 3 verkar mer rätt. Och jag älskar att den är ganska tyst. Den får "bara" en 4:a i material och kvalitet eftersom den har en led i mitten som ger en liten repa precis där ytan träffar huden, och jag tror att de kunde ha designat sig ur det (men såvitt jag vet är det omärkligt när du använder den). Jag tror dock inte att det alltid har varit så uppenbart, så det kanske bara beror på att min är sliten. ;-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Köp du verkligen inte kommer att ångra
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter att ha lekt med produkten en gång fick jag en sprutande orgasm som jag aldrig har provat tidigare. Med den här produkten kommer du definitivt att hitta din g-spot! Det är en bra produkt och diskret. Man hittar snabbt rytmen och sen har jag hittat några punkter som jag inte trodde att jag hade :) Tack så mycket! Jag tycker att du ska köpa den. Jag använder inte vibrationerna, eftersom jag inte känner att de gör något för mig, och jag tycker att den surrar lite för mycket, men det är inte något som borde hindra dig från att prova den. Det är en bra "extra" hand.
Maskinöversatt från sinful.dk
Läcker vibrator till din samling
Anonymous - 13. mar. 2024
Definitivt en bra och förnuftig vibrator - och som alltid med Fun Factory är materialen fantastiska. Och det är trevligt att det passar in i deras uppladdningsbara system, så att du bara kan lägga till det i din samling utan att behöva fler laddare. Det tog lite tid att få det helt rätt, men när du väl har lärt dig att träffa rätt plats kan det verkligen ge fantastiska resultat - men det kräver övning! Jag är förtjust i starka vibrationer, och det är där jag saknar lite mer kraft. Jag kan definitivt rekommendera den, men eftersom den varken kan tas med i duschen eller är särskilt lätt (på grund av sin storlek och form) att bära runt i väskan, skulle jag inte rekommendera den som ett första köp av vibratorer, utan som ett bra tillskott till din samling när du behöver förnya den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra grepp om saker och ting!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk design. Det och tystnaden gör det mycket mer estetiskt att ha sexleksaker - det är trevligt. Vibratorn fungerar riktigt bra - det är en lysande idé att faktiskt anpassa den till kvinnors anatomi! Den enda nackdelen är att upp- och nedknapparna kan vara svåra att hitta om du inte har ögonen på enheten.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful