Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Ellove Silikon Dildovibrator var 1

Fun Factory Ellove Silikon Dildovibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Gillar du en fyllig dildo som känns som "den äkta varan"? En dildo där storleken är naturtrogen med har designats diskret? Då är Fun Factorys Ellove Dildovibrator perfekt.

Den lätt böjda formen och de kraftfulla vibrationer ger dig en stor njutning som känns väldigt realistisk. Designen är väldigt enkel och stilren men stimuleringen är däremot väldigt kraftfull och stimulerande.

Du kontrollerar Ellove dildons 11 vibrationsnivåer på plus- och minusknappen längst nere på dildon där du också hittar en så kallad turboknapp. Håller du den inne kommer du att avbryta pågående vibrationsläge och istället uppleva en konstant och kraftfull vibration.

Ellove har tillverkats i 100 % medicinskt silikon och är som alla andra Fun Factorys produkter ftalatfri. Silikonet ger dildon en väldigt mjuk yta som känns ännu mjukare om du använder Fun Factorys vattenbaserade glidmedel Toyfluid på den vilket vi varmt rekommenderar.

Dildon är 100 % vattentät och kan därför lätt avnjutas i badet och utan problem rengöras under kranen.

När du köper Smartvibe Ellove ska du komma ihåg att: -    Köpa ett vattenbaserat glidmedel (Toy Factorys Toyfluid). -    Köpa Fun Factorys rengöring för sexleksaker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En dildo som fungerar.
Anonymous - 8. jan. 2012
Produkten kan vibrera på flera olika nivåer, från mycket långsamt till mycket intensivt. Den kan skapa tre olika vibrationsmönster som är bra för att uppnå orgasm. Negativa anmärkningar: Det är svårt att känna sig fram till knapparna när du är i slutet av resan och bara behöver den sista biten. Det luktar direkt efter användning. Positiva anmärkningar: Den är superlätt att rengöra, den är mycket mottaglig för smörjning och känns mycket trevlig i materialet. Batteritiden beror på hur ofta och hur mycket den används. Men allt som allt, cirka 2-3 timmar med måttlig användning. Direkt efter användning luktar det, men detta försvinner inom ett par timmar när den har rengjorts och förvarats säkert, naturligtvis. Det bär MYCKET långsamt. Denna dildo gör vad den ska göra och rekommenderas starkt eftersom den inte har gett några negativa upplevelser överhuvudtaget. 4/5
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful