Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Flexi Felix Silikon Analkulor var 1

Översikt

Fun Factory Flexi Felix är en mjuk och väldigt flexibel analplugg i form av en silikonkedja med analkulor.

Analpluggen har satts ihop av fem elliptiskt formade kulor i olika storlekar. Den yttersta kulan som du för upp är den minsta. De efterföljande kulorna blir större ju fler analkulor du sätter upp.

Om du är oerfaren rekommenderar vi at du börjar med en enkel kula. Ju tryggare det känns, ju längre kan du föra upp den.

När du använder Flexi Felix kommer kulorna att samla ihop sig uppe i dig ju längre du för upp dem. Vi rekommenderar att du smörjer in dem i ett vattenbaserat analt glidmedel.

Flexi Felix är gjord med ett ergonomiskt handtag med plats för två fingrar. Detta gör det lätt att dra tillbaka Flexi Felix. Analkulorna stimulerar inte enbart när de är uppe men också när du drar ut den.

Längd som kan föras in: Max. 25 cm. Kulornas diameter: Från 1,7 cm till 2,4 cm

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
bra nybörjar beads
W.L - 1. dec. 2014
Köpte dessa då jag aldrig köpt beads förut och tyckte om produkten direkt. Den är av bra material och rejält stort handtag. den är väldigt lång men inte särskilt stor, så även om den var skön så kände jag att den var för liten för mig. Så om du letar efter beads som nybörjare så kan jag rekommendera dessa!
rolig och härlig
Anonymous - 13. mar. 2024
En bra sak att använda när det är första gången. Plötsligt var den hela vägen upp, och mannen kom lättare eftersom jag hade den på mig medan vi älskade och jag därför var mer spänd. Rekommenderas!!! Använd avslappnande anal smörjmedel !!!!
Maskinöversatt från sinful.dk
Söt men för mjuk
Anonymous - 12. jul. 2012
Den lever verkligen upp till sitt namn eftersom den är mycket flexibel - och kanske lite för mycket. Det är supersött, och om du är i analsex tycker jag definitivt att det borde finnas i din samling. Det är dock lite för mjukt att använda, så du måste värma upp väl innan du sätter in det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra leksaker för nybörjare
Anonymous - 8. feb. 2013
"Flexi Felix" är en bra leksak för nybörjare. Den är mycket mjuk och följsam, och de små kulorna ändrar inte storlek särskilt mycket - de är lika stora som vindruvor, men mer utdragna. Om du letar efter en leksak för att börja anal stimulering, låt det vara Felix! Den är superbekväm att använda och kan vara perfekt för njutning bara för sig själv, eller som ett förspel till något större ;) Om du gillar lite hårdare stimulering kommer leksaken dock till korta - det kan vara bra att börja med den här och sedan gå vidare till en annan leksak. Trots det lite irriterande "ansiktet" på bilden tror jag inte att du kan se det under användning - det är bara bekvämt att använda.
Maskinöversatt från sinful.dk

Fun Factory Flexi Felix Silikon Analkulor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful