Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Laya II Klitorisvibrator i Färg var 1

Översikt

Det färgrika höljet på denna Fun Factory Laya II Klitorisvibrator i Färg, döljer den kraftigaste motor som hittills har placerats i en Laya-vibrator.

Vibratorn är en ny och förbättrad utgåva av Fun Factorys populära och världsberömda storsäljare. Denna version har ännu kraftigare vibrationer, vilket ger ännu bättre stimulans, och är dessutom uppladdningsbar via en magnetisk USB-kabel.

Den ergonomiska designen gör det enkelt att placera vibratorn precis där det känns som allra skönast. Du väljer själv om du vill använda den ensam, eller ta med den i dubbelsängen.

Klitorisvibratorn är tystlåten och har flera olika vibrationsmönster, plus en så kallad KeyLock-funktion, som förhindrar att den startar av sig själv i byrålådan eller resväskan. För att deaktivera funktionen och låsa upp din leksak, ska du bara hålla inne FUN-knappen och (+) samtidigt i 3-5 sekunder.

Fun Factory Laya II Klitorisvibrator i Färg är tillverkad i Tyskland. Den är producerad i medicinskt silikon och har en silkeslen yta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Enkelt och smidigt
AM - 11. may. 2020
Den har en supercool design som ligger bra i handen och på kroppen. Jag tycker dock att det blir varmt ganska snabbt och det gör lite ont att trycka på +-knappen, dock gör detta inget när man väl vet det. Allt som allt ett ganska fint litet fodral som jag hoppas håller länge än!
0
Så bra som det alltid har varit
JVK - 17. dec. 2018
För några år sedan köpte jag den ursprungliga Laya spot till min pojkvän. Åren gick och min flickvän blev min fru, och Laya spot var en trogen partner i sängen. Varför? Jo, för att det fanns en 100% orgasmgaranti med Laya spot. Nu blev det varken sämre eller bättre av att vi på ett eller annat sätt helt enkelt slitit ut den kära Laya spot. Ja, den är helt enkelt trasig. Det går fortfarande obevekligt men en del av våra sexlekar äger rum under duschen, och en trasig Laya spot kan trots allt inte användas för det. Vi bestämde oss för att ge Laya II ett försök. Mest på grund av det smarta sättet att ladda den. Laya beställdes och kom dagen efter. Barnen lades i säng, en flaska vin kom ut från kylen och sedan fick vi se om det var lika effektivt som Laya spot. DET är allt. Min fru brukar ha ganska lätt att få orgasm när klitoris stimuleras, men med nya Laya II tog det nog inte mer än 30 sekunder, sedan kom den första orgasmen i serien av flera. Att spruta är heller inget hon har gjort särskilt mycket. Laya II klarade också den lilla uppgiften. Sammantaget en helt fantastisk produkt som verkligen har levt upp till förväntningarna och som är lika mycket en värdig efterträdare till Laya Spot.
0
Favorit
M - 31. oct. 2020
Jag har använt LAYA-vibratorn i många många år. Jag slitit ut den gamla och köpte en ny. Det här är första gången jag köpte version 2, och den är till och med kraftfullare än den gamla. Samtidigt är den praktisk eftersom den är uppladdningsbar.
0
Årtiondets produkt!
Julie - 26. aug. 2019
Jag skulle säga att under det senaste decenniet har inköp och kvalitet varierat. Däremot kan jag säga att märket Fun Factory har blivit en favorit! Designen på produkterna i serien är bra och passande. Ändå måste Laya II vara det bästa köpet
0

Fun Factory Laya II Klitorisvibrator i Färg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful