TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory LAYAspot Klitorisvibrator var 1

Fun Factory LAYAspot Klitorisvibrator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Fun Factory LAYAspot är både effektiv och vacker. Den erbjuder dig 11 kraftfulla vibrationer som är lätta att styra.

Tack vare den feminina och diskreta formgivningen, är den ergonomiskt utformade formen och de härliga vibrationerna orsak till att LAYAspot är en av de bäst säljande klitorisvibratorerna i världen.

Tack vare de olika vibrationslägen kan den användas av alla kvinnor både nybörjare och de som är mer erfarna.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med LAYAspot vibratorn, för att få en så skön upplevelse som möjligt. Vibratorn är stänksäker.

Den kan användas i duschen, men bör INTE sänkas i vatten. LAYAspot är väldigt tyst och därför idealisk för diskret njutning. Drivs med 2 x AAA-batterier (ingår ej).

Isättning av batterier: Det är viktigt att batterierna vänder korrekt i LAYAspot. Annars kommer LAYAspot antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att du håller "+" respektive "-" knappen nere i 2 sekunder.

Före användning: Påför gärna lite glidmedel på LAYAspot- det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: LAYAspot är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassad sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur LAYAspot när du inte använder den då batterierna annars kan ladda ur inuti produkten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Underbar leksak
Min nya bästa kompis. Produkten är vackert utformad och känns lyxig. När den är påslagen lyser ett rosa/rött ljus där de lättåtkomliga knapparna sitter. Materia... Läs mer
Alsinna - 13. oct. 2015
En härlig Kär-lekskompis.
För oss är denna vibrator ett komplement till vår Kära lek, som samlivet kan vara när kommunikationen är öppen och god. Varje par ska unna sig en "vän" som denn... Läs mer
E.E - 6. apr. 2015

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful