Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory LAYAspot Klitorisvibrator var 1

Fun Factory LAYAspot Klitorisvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fun Factory LAYAspot är både effektiv och vacker. Den erbjuder dig 11 kraftfulla vibrationer som är lätta att styra.

Tack vare den feminina och diskreta formgivningen, är den ergonomiskt utformade formen och de härliga vibrationerna orsak till att LAYAspot är en av de bäst säljande klitorisvibratorerna i världen.

Tack vare de olika vibrationslägen kan den användas av alla kvinnor både nybörjare och de som är mer erfarna.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med LAYAspot vibratorn, för att få en så skön upplevelse som möjligt. Vibratorn är stänksäker.

Den kan användas i duschen, men bör INTE sänkas i vatten. LAYAspot är väldigt tyst och därför idealisk för diskret njutning. Drivs med 2 x AAA-batterier (ingår ej).

Isättning av batterier: Det är viktigt att batterierna vänder korrekt i LAYAspot. Annars kommer LAYAspot antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att du håller "+" respektive "-" knappen nere i 2 sekunder.

Före användning: Påför gärna lite glidmedel på LAYAspot- det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: LAYAspot är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassad sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur LAYAspot när du inte använder den då batterierna annars kan ladda ur inuti produkten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Underbar leksak
Alsinna - 13. oct. 2015
Min nya bästa kompis. Produkten är vackert utformad och känns lyxig. När den är påslagen lyser ett rosa/rött ljus där de lättåtkomliga knapparna sitter. Materialet (silikon) gör att den känns behaglig mot huden. Har flera favoriter bland de många olika vibrationsmönstren som finns att välja på. Den är skön att hålla i och är relativt tystgående; den stör inte med sitt ljud. Inga minus för den här leksaken, jag älskar den!
En härlig Kär-lekskompis.
E.E - 6. apr. 2015
För oss är denna vibrator ett komplement till vår Kära lek, som samlivet kan vara när kommunikationen är öppen och god. Varje par ska unna sig en "vän" som denna, och samlivet når höjder som annars kan vara svårt, åtminstone i vår ålder.
Den sanna mästaren av orgasm
Anonymous - 13. mar. 2024
Eftersom denna vibrator har använts på min flickvän är min recension en sammanfattning av hennes erfarenheter av den. Jag köpte den här vibratorn till min flickvän för ganska många år sedan när vi var i vår barndom i den underbara världen av sexleksaker. Anledningen till att jag valde det var för att hon inte riktigt gillade tanken på att något skulle gå in i henne, men ändå ville uppleva en orgasm orsakad av en leksak. För detta är Laya Spot perfekt. Det enda det är stolt över att kunna göra är att stimulera klitoris. Och den gör just det. Från det att vi börjar (med mycket glidmedel, kom ihåg) tills hon får orgasm, tar det sällan mer än 5 minuter och orgasmen är RIKTIGT kraftfull. Känslan är (enligt uppgift) mycket intensiv och mycket koncentrerad så den träffar exakt där den ger mest njutning. Om du, som vi, är ett fan av bubbelpooler, är det en utmärkt partner att ta med dig i badet eftersom den är vattentät, vilket bara är ett stort plus. Köp den till dig själv eller din älskade. Du kommer inte att ångra det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Riktigt bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag älskar verkligen den här vibratorn eftersom den är tyst, effektiv och du kan använda den med din partner. Den är mycket lätt att rengöra och den är diskret så att du kan ta den med dig om du reser. Jag älskar också att den har flera olika styrkor så att du kan hitta den som passar dig bäst. Vad du kan vara helt säker på är att du får maximal njutning och att inga ämnen har använts som kan vara skadliga eller orsaka allergiska reaktioner, eftersom jag själv är mycket känslig i det avseendet och jag har inte upplevt några problem. Du kommer definitivt inte att ångra att du köpte den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Superfin vibrator
Anonymous - 9. apr. 2016
Ett fantastiskt köp! Liten och lätt att bära, riktigt fina vibrationer och väldigt lätt att använda! Jag älskar de olika vibrationsnivåerna eftersom de har en något mer flytande övergång än "vanliga" vibratorer. Jag är så nöjd med min vibrator och är i allmänhet ett ganska stort fan av Fun Factory-produkter. Det enda jag kan sätta fingret på är att spetsen är gjord av hårdplast, jag kunde ha använt något lite mjukare, men kanske är det bara jag som har en överkänslig klitoris. Rekommenderas varmt!
Maskinöversatt från sinful.dk
Min trogna partner
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag älskar min trogna sexkompis, Layaspot, hur mycket som helst. Den har tjänat mig väl i många år.
Maskinöversatt från sinful.dk
Perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Denna klitorisvibrator är den bästa på marknaden. Du kommer att hitta en vibrationsnivå som passar dig, eller följ nivåerna uppåt för stor njutning. Håller i minst 7 år!!! Tyst även på höga vibrationsnivåer. Jag tror inte att jag någonsin kommer att ersätta den här :)
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful