Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Meany Mini Dildovibrator var 1

Fun Factory Meany Mini Dildovibrator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Fun Factory Meany är en liten och väldigt snygg dildovibrator. Den är perfekt för nybörjare som söker en dildo som inte är för grov eller för lång.

Trots sin lilla storlek, har Meany 8 mycket effektiva vibrationsnivåer och dessutom 3 olika vibrationsmönster. Den vibrerar väldigt tyst och ger dig möjlighet att njuta väldigt diskret.

Kvinnor gillar det faktum att Meany har en så snygg design och att de kan ta den med sig vart som helst. Lägg den bara i handväskan när du är iväg.

Vibratorn har en vågig yta vilket kommer öka njutningen ytterligare när du använder den. Meany är 100 % vattentät och därför idealisk att njuta av i duschen.

Isättning av batterier:  Det är viktigt att batterierna vänder korrekt i Meany. Annars kommer Meany antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att hålla + respektive -knappen nere i 2 sekunder.

Innan användning: Påför gärna lite glidmedel på Meany - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: Meany är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassat sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur Meany när du inte använder den då batterierna annars kan urladda inuti produkten.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful