Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory New Wave Dubbel Dildo till Par var 1

Fun Factory New Wave Dubbel Dildo till Par

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fun Factory New Wave är en otroligt effektiv dubbeldildo, som är designad för att di ska kunna använda den tillsammans med en annan kvinna.

Använder två kvinnor dildon tillsammans, kan man - i den ställning man nu önskar - ha var sin del införd. På grund av dildons flexibilitet, kommer den att fullständigt forma sig efter kroppsformen och den ställning, som ni väljer att utöva.

Dildon har en platt W-form. Den ena änden har en räfflad yta, medan ytan på den andra delen är helt platt med en lätt förhöjning så att den stimulerar in mot klitoris. Den släta ytan av dildon har dessutom en något mer fyllighet än den räfflade delen.

W-formen gör så att den mittersta delen av dildon, stimulerar både dig och din partner in mot klitoris, när ni använder den tillsammans.

New Wave är en otroligt flexibel och kan böjas på stort sätt alla håll och kanter, vilket gör den otroligt behaglig att använda. Trots flexibiliteten, stimulerar den fortfarande målinriktat och med en bra hårdhet.

Dildon är framställd i medicinskt silikon och har därför en läcker yta. För att uppnå största möjliga njutning av New Wave, rekommenderar vi, att du använder ett vattenbaserat glidmedel, t.ex. Fun Factorys egna glidmedel till sexleksaker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Läcker design - läcker njutning
Anonymous - 3. sep. 2017
Äntligen en dubbeldildo som kan användas i många olika ställningar och anpassar sig efter kroppens rörelser. - Superfin form i mjukt material som rekommenderas både för sololek och för dig och din partner, man eller kvinna!
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful