Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Pearly Dildo Vibrator Uppladdningsbar  var 1

Fun Factory Pearly Dildo Vibrator Uppladdningsbar

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fun Factory Pearly är för dig som önskar en elegant och lyxig mini vibrator som både kan stimulera dig invändigt och utvändigt.

Pearly är ergonomiskt korrekt tillverkad och den har en böjd spets gjord av fast men mjukt silikon som gör det lätt att målinrikta vibrationerna. Den runda knoppen på skaftet kan antingen användas för klitorisstimulation eller för att stimulera området upp emot klitoris när skaftet har förts upp.

Pearly från Fun Factory är väldigt användarvänlig - du tänder bara Pearly på FUN-knappen och så sätter du igång. Byta mellan 6 olika vibrationsintensiteter och 6 vibrationslägen med plus och minus-knapparna. Håll sedan nere FUN-knappen för att använda snabbsläck funktionen. Pearly har också en Key lock-funktion som gör det möjligt att låsa vibratorn så du undviker att den plötsligt vibrerar i väskan om du till exempel tar med dig den ut.

Pearly är 100 % vattentät och kan därför avnjutas i duschen. Den nya, mer kraftfulla motorn är tystare och ser till att ge en ännu mer intensiv stimulering.

Silikonytan känns underbart mjuk mot huden, speciellt om du använder vibratorn tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Använd till exempel Fun Factorys egna Toyfluid, som dessutom kommer att göra det ännu mer behagligt att föra upp vibratorn.

USB-laddare ingår.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful