Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Play Kit var 1

Översikt

Detta ultimata Play Kit, med 3 olika sexleksaker från Fun Factory, ger dig allt du behöver för att kunna skämma bort dig själv eller din partner. Kitet innehåller 3 bästsäljare som kan användas både till parlek och njutbar sololek.

Cobra Libre är designad för att kunna massera ollonet och den översta delen av penisskaftet med djupa vibrationer. De 11 olika vibrationsmönstrena kan utforskas med hjälp av de två kraftiga motorerna. Den ergonomiska formen ser till att den ligger bra i handen, oavsett om du sitter, ligger eller står. Vibrationerna har den fördelen att du inte måste röra Cobra fram och tillbaka över penis, utan de kraftiga motorerna gör allt jobb åt dig.

Manta är en penisvibrator med en räfflad struktur som ger intensiv stimulans. Med sina flexibla vingar, som omfamnar penisen, passar Manta bra till onani, oralsex och penetrerande sex. Variera mellan de 6 vibrationerna och 6 hastigheterna medan du stryker den längs skaftet, stimulerar penisroten eller ollonet. Ett tips är att låta den stimulera penisroten under oral- eller penetrationssex för att få dubbel stimulans.

Bootie Ring kombinerar en penisring och en prostatastimulator. Den bidrar till att erektioner varar längre, samtidigt som du framstår som hårdare och större. Bulan på den sammanlänkande delen masserar din mellangård när du rör dig, medan din prostata stimuleras av prostatapluggen.

Du startar de vattentäta vibratorerna genom att hålla FUN-knappen intryckt i 3 sekunder, och mönstrena justeras genom att trycka på (+) eller (-). USB-sladd till laddning ingår. Använd det inkluderade TOYFLUID vattenbaserat glidmedlet för att få mer glidande stunder. Setet innehåller dessutom CLEANER sexleksaksrengöring och 2 förvaringspåsar.

Kom ihåg att produkterna levereras med knapplåset aktiverat. Håll FUN och (+) knappen intryckta samtidigt för att inaktivera det.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Factory Play Kit

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful