Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Semirealistic Dildovibrator med Räfflor var 1

Översikt

Fun Factory Semirealistic är formgiven för den erfarna kvinnan som vill ha en dildovibrator som till storleken är mycket realistisk.

Dildon är ganska grov utan att vara alltför stor. Den räfflade ytan ger dig ännu större njutning när du för dildon in och ut. Dessutom masserar utbuktningen vid dildons rot, ingången till din vagina.Tack vara de starka vibrationerna, ger Semirealistic dig en otrolig upplevelse.

Den har 8 olika vibrationsnivåer och dessutom 3 olika, pulserande vibrationsmönster.

Dildon är gjord av medicinskt silikon vilket gör den mycket flexibel. Trots den silkeslena och mjuka ytan, har den en stabil form.

Vi rekommenderar att du smörjer den med ett vattenbaserat glidmedel för att du ska få en maximalt njutningsfull upplevelse.

Semirealistic är vattentät och därför idealisk att njuta av i duschen.

Isättning av batterier: Det är viktigt att batterierna vänder korrekt i Semirealistic. Annars kommer Semirealistic antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att man håller "+" respektive "-" knappen nere i 2 sekunder.

Innan användning: Påför gärna lite glidmedel på Semirealistic - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: Semirealistic är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassat sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur Semirealistic när du inte använder den då batterierna annars kan ladda ur inuti produkten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Semirealistic
Krusewitz - 10. sep. 2015
En purpurröd Fun Factory Semirealistic var den första sexleksak jag och min fru anskaffade och vi har haft den tre år nu. Väl använd, men det syns inte på den. Vi har skaffat några andra leksaker, men någon annan stor dildovibrator har vi inte något behov av. Om den kom bort skulle vi nog försöka få tag på en precis likadan. Den är stor och ganska hård men ändå lite böjlig. Slaknar aldrig, förstås. Uppböjd spets och grovt ribbad ovansida. Spetsen trycker fint på g-punkten vänd framåt och den känns uppenbarligen mycket bra vänd åt andra hållet också. Vibrationslägena är självinstruerande. Tre knappar: Plus, minus och turbo. Med plus- och minus-knapparna stegar man mellan sex olika hastigheter och tre pulsationslägen då den växlar olika fort mellan hastigheterna. Turboknappen lägger i "sjuan" som troligen inte ska användas någon längre tid, frågan är väl om motorn eller damen blir överhettad först... Kan tilläggas att den massiva silikonkonstruktionen ger bra ljuddämpning. Det kan verka svårt att tävla med den, även om man inte räknar med vibrationerna. Rengöring är enkelt, den är helt vattentät så det är bara att tvätta av med varmt vatten och tvål. Ytan gör ett hygieniskt intryck och verkar inte bli otrevlig med tiden.
Uppskattningar
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan egentligen inte klaga på produkten. Härliga vibrationer, och fungerar bra som en "solo leksak" också. Det är lite hårt att be om många ord när få ord kan förklara njutningen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kan verkligen inte klaga. Vi har haft den här produkten tidigare och när den gick sönder var vi bara tvungna att skaffa en ny. Medan du med den gamla var tvungen att vrida basen för att justera kraften, har den nya en knappfunktion som gör den mycket lättare att använda. Det är trevligt och smidigt och spåren är fantastiska, de är varken för hårda eller för mjuka. Vibratorn ger en riktigt bra njutning varje gång :) Så ett köp som är värt varenda krona:)
Maskinöversatt från sinful.dk
Hon är helt nöjd :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har haft denna produkt tidigare, men tyvärr hade den gått sönder på grund av dåliga batterier som hade läckt och förstört den. Så förväntningarna var anpassade och vi blev inte besvikna! :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Över förväntan
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag kan bara rekommendera denna fantastiska produkt! Det är definitivt värt pengarna. Vibrationerna är riktigt trevliga, både inuti och utanför, och uppnår orgasm varje gång!
Maskinöversatt från sinful.dk
Första gången
Anonymous - 13. mar. 2024
En mycket bra vibrator för en förstagångsanvändare. Mjukt material och lätt att rengöra. Rekommenderas definitivt till andra...
Maskinöversatt från sinful.dk
Superfin
Anonymous - 7. jul. 2017
När min gamla modell gick sönder på grund av batterierna var jag tvungen att hitta en ny. Den här modellen är enkel men effektiv och jag har verkligen kommit att älska den. Den gör en avkopplande torsdag VERKLIGEN avkopplande
Maskinöversatt från sinful.dk

Fun Factory Semirealistic Dildovibrator med Räfflor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful