Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Share XL Strap-on Dildo av Silikon var 1

Översikt

Fun Factory Share XL är den största strap-on dildon på marknaden. Den passar för er som önskar att göra det möjligt för henne att jucka med en dildo utan att behöva ett harness eller sele. Den är idealisk vare sig ni är kvinna/kvinna eller kvinna/man och önskar att experimentera med anal- eller vaginal stimulering.

Share XL fungerar genom att hon för in den minsta delen av dildon i slidan. Hon kan därefter tränga in i sin partner vaginalt (om det är kvinna/kvinna) eller analt (om det är kvinna/kvinna eller kvinna/man).

XL Share är en väldigt fyllig dildo. När hon juckar med dildon kommer hennes G-punkt att stimuleras. Samtidigt kommer den skål-liknande formen vid roten av dildon sluta tätt runt hennes klitoris och stimulera henne där.

Strap-on dildon är väldigt ergonomisk i formen. Den blir nästan som en del av henne.

Var uppmärksam på att Share XL är en dildo med en del tyngd. Det kan därför krävas lite övning och inte minst en bra bäckenbottenmuskler för att få den att sitta uppe utan att behöva använda den ena handen som stöd. Efter lite övning kommer ni dock att känna att det blir lättare.

XL Share har framställts i ftalatfritt medicinskt silikon och är därför väldigt mjuk. Den är samtidigt otroligt behaglig och flexibel att använda. Vi rekommenderar att ni använder ett vattenbaserat glidmedel (till exempel Fun Factorys egna glidmedel för sexleksaker) för att få det maximala nöjet med denna dildon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inget fel på denna leksak!
S - 18. oct. 2014
Share Xl är mjuk, följsam men behåller ändå sin välutformade böjning vid använding. Materialet känns perfekt och trots storleken ger den inga skav eller obekväma känslor. Rekommenderas inte för nybörjare men en erfaren leksaksanvändare kan få mycket mycket nöje av Share XL. Fungerar perfekt för en ny par-upplevelse mellan tjej och kille. Men kan tänka mig att den går lika bra att använda själv eller av lesbiskt par.
Strap-on Dildo
Anonymous - 6. jun. 2014
En super strap-on. Den kan verka väldigt stor vid första anblicken, men de faktiska dimensionerna är inte riktigt chockerande. Materialet är, precis som andra Fun-produkter, snyggt och lätt att rengöra. Men den här låter kvinnan uppnå g-punktsorgasm samtidigt som den ger anal stimulering för mannen. En fantastisk produkt för det mer erfarna paret inom pegging/strap-on sex.
Maskinöversatt från sinful.dk
Dubbel njutning
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi är ett par där hon har den aktiva rollen med strap-on. Det var därför naturligt att undersöka om hon också kunde bli stimulerad när vi använde strap-on. Efter olika överväganden köpte vi denna modell eftersom den var tung och tillverkad av ett material som var lätt att rengöra. Eftersom den är tung är den lätt att kontrollera och båda parter kan känna rörelserna. Utformningen av den långa delen av dildon är mycket bekväm att få upp och stressar inte sfinktern, utan skapar snarare en sugande effekt så att den glider in lättare. För henne kräver det lite övning att bli stimulerad hela vägen till klimax, men det är lätt att använda. Känslan av att båda parter stimuleras samtidigt och att kunna "ge tillbaka" genom att använda höfterna är unik. Bra köp som har gett oss stor njutning.
Maskinöversatt från sinful.dk
Gnistrande prostataorgasm vid första försöket
Anonymous - 12. jul. 2016
Jag tvivlar inte på att detta kommer att ta lite övning för vissa människor, men för oss träffade det märket vid första försöket. Jag är över genomsnittet snäv, så det tog ett tag att få den på plats, men när den väl var inne och min vagina pressades runt den, stannade den där. Dildoänden faller lite framåt i vissa ställningar, men om ni "sitter" vända mot varandra och använder sängen för att bygga upp en bra rytm, kommer både fru och herr (eller fru nummer två) att uppleva stimulans på alla de rätta ställena. Vi har dildos som träffar g- och p-punkten bättre än den här, men kulorna på skaftet gör den totala stimuleringen i hans fall otroligt intensiv eftersom både sfinktern och prostata får ett träningspass. En fantastiskt designad leksak, men kanske lite för stor för dem som är helt nya till pegging. Det här blir nog en av de leksaker vi har i nattdukslådan, så att säga.
Maskinöversatt från sinful.no

Fun Factory Share XL Strap-on Dildo av Silikon

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful