Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Share XS Anal Strap-on av Silikon var 1

Översikt

Denna strap-on dildo gör det möjligt för dig att experimentera med din prostata och med anal stimulering, utan att använda sele.

På grund av den anspråkslösa storleken, är den här dildon perfekt som introduktion för att testa strap-on. Den är idealisk för både kvinna/kvinna och man/kvinna.

Efter att hon fört in dildon kan hon penetrera sin partner. Dildon är ergonomiskt utformad och kommer anpassa sig efter hennes kropp. Samtidigt som hon stimulerar sin partner, stimulerar dildon hennes G-punkt, och den lilla utbuktningen vid roten av dildon stimulerar hennes klitoris.

Share är gjord av medicinsk silikon och därför väldigt mjuk och len. Den är mycket flexibel och enkel att använda.

Vi rekommenderar att du smörjer in denna strap-on med ett vattenbaserat glidmedel för att få maximal njutning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Läckra leksaker i supermjukt material
Anonymous - 9. oct. 2012
Share XS är tillverkad av mjukt silikonmaterial. Den stora änden är medelhård och har en åtsittande passform som gör att hon kan föra in den och den träffar hennes g-punkt medan hon är "handsfree". Den kan användas som en leksak av henne ensam, eftersom den stimulerar hennes g-punkt fantastiskt bra med bara en liten dragning i änden, eller med en partner. Storleken på mottagaränden är inte särskilt stor och därmed bra för personer som vill experimentera och leka med anal stimulering. Det kan vara svårt för kvinnan att hålla den "inne" under leken på grund av vikten på Share XS, och längden på mottagaränden innebär också att du måste hitta en lämplig position för att den ska fungera på båda parter. Vår erfarenhet av denna leksak är att den kräver lite "övning" och justering av positionerna ... men när det väl är på plats är allt som återstår att säga oooorgasm.
Maskinöversatt från sinful.dk
Kräver övning
Anonymous - 12. apr. 2012
Idén är fantastisk. Men det krävs mycket övning. Bra bäckenbottenträning för att hålla det uppe och på plats, men jag tror att när det fungerar kommer det att bli riktigt bra.
Maskinöversatt från sinful.dk

Fun Factory Share XS Anal Strap-on av Silikon

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful