Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Sonic Dubbel Dildo till Kvinnor var 1

Översikt

Fun Factory Sonic är en mycket effektiv dubbeldildo till kvinnor. Man kan använda den ensam eller med en annan kvinna.

Rent omedelbart så liknar Sonci bara en lång dildo och den är också lång - hela 40 cm. Med det speciella vid den är att den kan böjas på mitten. Det medicinska silikonet som den är tillverkad av gör den mycket flexibel och böjbar och det är här dildons dubbelfunktion kommer in. Den ena deles förs in i slidan och den andra delen kan samtidigt stimulera dig analt. Dildon får nästan en V-form när du använder den på det sättet.

Dildons längd gör den också mycket välägnad till kvinna/kvinna lek. Lägger er nära varandra och använd varsin ände av dildon.

Dom två ändorna är inte exakt lika. Den ena är rätt "hög"  i formen och är därför perfekt till att stöta upp mot din G-punkt. Den andra änden är mer spetsformad och "platt" i formen å man kan använda den ände man föredrar mest.

Själva dildon är tillverkad av mjukt silikon och är därför mycket flexibel, dock stimulerar den fortfarande målinriktat och med en bra hårdhet.

Vi rekommenderar att Ni använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med produkten. T.ex Fun Factorys egna glidmedel till sexleksaker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mycket nöje! ;o)
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag måste kapitulera; Jag har blivit ett stort Fun Factory-fan! Min flickvän och jag har njutit av FF:s strap-on-version under en lång tid - mycket roligt! Men den har en nackdel: Den kräver mycket övning och koncentration, eftersom den är lite av en utbrytarkonstnär - men Sonic Double kan också fungera som en strap-on! Och hej, oavsett hur akrobatiskt du vrider dig, blir det väldigt insisterande där du vill ha det! ;o) Dessutom är den faktiskt trevlig och fräck att titta på! Den är skön att ta på den är enkel och rolig att använda den uppmuntrar/utmanar till lek det är bara fantasin som sätter gränserna; Ha det så kul!)
Maskinöversatt från sinful.dk

Fun Factory Sonic Dubbel Dildo till Kvinnor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful