Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Det nya mästerverket från Fun Factory, Stronic Drei Dildo Pulsator är för dig som verkligen vill skämmas bort. Den innovativa Stronic stimuleringen ger dig fantastiska pulserande rörelser som påminner om mannens rörelser och som förstärkas av de retande räfflorna i staven. Strukturen i staven är gjorda så att du får fyllig och intensiva stimuleringen vid varenda stötande rörelse och med hela 10 olika vibrationsmönster väljer du själv om du önskar försiktiga eller intensiva vibrationer.

Med en diameter på 4 cm och en längd på på 23,9 cm är Stronic Drei en fyllig dildo pulsator som rekommenderas för dig som redan har erfarenhet med sexleksaker.

Stronic Drei för vaginal användning: Om Stronic Drei används vaginalt kommer den breda delen i bottnen av dildon skämma bort dig genom att stimulera slidmynningen och det känsliga området kring klitoris medan den lätt böjda staven masserar din slida och kan stimulera din G-punkt.

Stronic Drei för anal användning: Använder du Stronic Drei analt kommer både anus och mellangården blir bortskämda av de kraftiga vibrationerna i bottnen av dildon medan staven och de många räfflorna som ger dig djup anal stimulering.

Så här använder du Stronic Drei: Stronic Drei Dildo Pulsator är enkel och snabb att betjäna: Tryck på FUN-knappen för att starta, byt mellan vibrationerna med plus- och minusknapparna och håll också nere FUN-knappen om du önskar att använda snabb-släck funktionen. Stronic Drei har också en key lock funktion som ser till att den inte börjar vibrera i väskan om du tar den med dig ut.

Stronic Drei har framställts av medicinskt silikon som är flexibelt och samtidigt tillräckligt fast för att du lätt kan målinrikta stimuleringen. Silikonet känns mjukt och skönt och du får en ännu bättre upplevelse med den om du använder den tillsammans med Fun Factorys vattenbaserade glidmedel, Toyfluid. Glidmedlet gör dessutom att dildopulsatorn känns mer behaglig att föra upp.

Rengör dildon grundligt efter användning och använd gärna Fun Factorys sexleksaksrengöring för ett ännu bättre resultat. Stronic Drei är uppladdningsbar och 100 % vattentät så att du kan njuta den kraftiga stimulering i duschen.

Obs! Stronic Eins innehåller en magnet och rekommenderas därför inte om du har en pacemaker.

Ingår: USB-laddare.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful