Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Stubby Vibrator var 1

Fun Factory Stubby Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Söker du efter en snygg dildo som är lite mindre till storleken än de flesta andra dildos? Satsa i så fall på en Stubby! Med Stubby är det funktionerna och formen som står i fokus. Väldigt effektiva vibrationer och en räfflad krans vid roten av penisen ger dig en riktigt härlig stimulans.

Den räfflade kransen stimulerar slidmynningen och upp mot din klitoris. Dildons räfflade yta tillför en extra dimension åt upplevelsen. Stubby är vattentät så känn dig fri att njuta av den i duschen. Dildon är gjord av medicinsk silikon och är därför väldigt mjuk och bekväm att använda.

För att göra upplevelsen av Stubby ännu bättre, använd ett vattenbaserat glidmedel. Stubby drivs med 4 x AAA-batterier (ingår ej).

Var med och blev testvinnare i TV-programmet Rabatten på danska TV-kanalen DR1. Dessutom har den vunnit ett omfattande norsk test på online nätmagasinet kk.no

Isättning av batterier: Det är viktigt att batterierna är vända korrekt i Stubby. Annars kommer Stubby antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att hålla "+" respektive "-" knappen nere i 2 sekunder.

Innan användning: Påför gärna lite glidmedel på Stubby - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: Stubby är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassat för sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur Stubby när du inte använder den då batterierna annars kan urladda inuti produkten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Superläcker vibrator
Anonymous - 7. dec. 2012
Stubby från Fun Factory är en fantastisk dildo-vibrator - även för förstagångsköpare! Vibratorn är tillverkad av mjuk och smidig medicinsk silikon, vilket gör den mycket bekväm att använda. De många olika vibrationshastigheterna gör att du alltid kan hitta en som passar ditt humör. Dessutom har den tre pulserande vibrationer i olika hastigheter som kommer att skicka dig till himlen. Nackdelen med denna produkt är att plasthandtaget kan kännas som om det går sönder lätt, vilket tack och lov inte gör det. I övrigt är produkten helt fantastisk och är definitivt ett måste i varje kvinnas sängbordslåda.
Maskinöversatt från sinful.dk
Wow, wow, wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Stubby är en fantastisk liten sängkamrat - även om den ser lite skrymmande ut vid första anblicken. Den har variabla hastigheter så att du kan öka din lust - och den har turbo som fick min kvinna över toppen. Den är perfekt för par - och jag är säker på att den också kommer att få mycket användning när du reser i affärer. Den får alla de bästa rekommendationerna härifrån - det finns definitivt en anledning till att den vann testet i Discount. Så köp den!
Maskinöversatt från sinful.dk
Super "affärspartner"
Anonymous - 13. mar. 2024
Som förstagångsanvändare av en sådan "något värre" var jag verkligen beredd på att pengarna skulle slösas bort. Vibratorn köptes utan min frus vetskap, vilket också bidrog till min pessimism. MEN kort sagt, här vid 3 års ålder har den blivit min frus näst bästa sängkamrat och min bästa affärspartner, trots att den också är min värsta rival! Det finns mycket mer "liv i trasorna" när vi är "utan trasor"!
Maskinöversatt från sinful.dk
Mmmm
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag är nöjd med funktion och material, fint, fint. Trevligt ljud svagt. Lite svårt att montera i mörker och jag har inte hittat en snabb avstängningsfunktion ännu.
Maskinöversatt från sinful.dk
Jag antar att det gör det till 2-1.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte detta som en present till min fru som en liten överraskning. Våra tidigare erfarenheter har varit med mindre klitorisvibratorer, så min fru var lite skeptisk till Stubby, som är mer inriktad på penetration. Men vi bestämde oss för att ge det ett försök! Stubby är tillverkad i ett bra material som känns skönt och ger en känsla av bra kvalitet. Vi blev dock lite överraskade av ljudet, som kanske var lite högre än vi hade förväntat oss, precis som plaständen kunde verka lite "gnisslande" om det var full blast (även då den är i rörelse är vibrationerna väldigt starka). Men inget som på något sätt förstör det goda humöret. På vår första mysiga kväll med Stubby insåg vi snabbt att trots att Stubby var större än vad vi var vana vid, var den inte så stor igen att den verkade för våldsam. Det är en perfekt storlek och vibrationerna är riktigt bra. De kan ställas in i många intensiteter och det är också möjligt att få den att pulsera. Särskilt turbofunktionen visade sig vara en stor hit och var en riktig blickfång ;-) Efter 10 minuter var min fru tvungen att säga med ett leende på hennes ansikte att det är 2-1 till min fördel! :) Definitivt en produkt vi skulle rekommendera till andra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Det är bra!
Anonymous - 9. may. 2013
Jag har använt Stubby med min fru flera gånger och det slutar alltid med att hon har ett stort och bekvämt leende :-) Tillverkad av ett trevligt material som är lätt att rengöra. Rekommenderas varmt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiskt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är en riktigt skön dildo och kan enkelt användas både som singel och som par. Den har några riktigt bra olika vibrationer. För en lugn kväll kan den verkligen skruva upp temperaturen och höja stämningen! Ett riktigt bra köp!
Maskinöversatt från sinful.dk
Den är så behaglig att ta på
Anonymous - 13. mar. 2024
Stubby är en rolig "liten" en. Den är gjord i det vackraste materialet och är superskön att ta på. Jag tror att man måste skruva upp vibrationerna för att det ska bli extra bra. Stubby gör inte mycket ljud och är enligt min mening väldigt tyst. Produkten är lätt att använda, men jag tycker att knapparna är lite sårbara. Precis när man kommer igång kan man lätt trycka på dem och ibland kan det leda till att den stängs av. Det är synd eftersom Mr Stubby är en bra kille att ha i sängen eller var du än njuter av hans sällskap. Stubby är ganska stor och kräver en hel del smörjmedel, fälgen på Mr Stubby är super trevlig och lämplig för att ge klitoris små vibrationer. Mr Stubby kan avnjutas både ensam och med någon, och den är utmärkt för dusch / badkar. Personligen har jag svårt för om sexleksaker blir väldigt vulgära, men Stubby får mig att le varje gång jag tar fram honom. Han är min nya reskamrat och min vän i tider av behov när lusten kryper upp på dig när du är ensam hemma. Stubby får mina varmaste rekommendationer när det gäller material, pris, användarvänlighet och design.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful