TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Stubby Vibrator var 1

Fun Factory Stubby Vibrator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Söker du efter en snygg dildo som är lite mindre till storleken än de flesta andra dildos? Satsa i så fall på en Stubby! Med Stubby är det funktionerna och formen som står i fokus. Väldigt effektiva vibrationer och en räfflad krans vid roten av penisen ger dig en riktigt härlig stimulans.

Den räfflade kransen stimulerar slidmynningen och upp mot din klitoris. Dildons räfflade yta tillför en extra dimension åt upplevelsen. Stubby är vattentät så känn dig fri att njuta av den i duschen. Dildon är gjord av medicinsk silikon och är därför väldigt mjuk och bekväm att använda.

För att göra upplevelsen av Stubby ännu bättre, använd ett vattenbaserat glidmedel. Stubby drivs med 4 x AAA-batterier (ingår ej).

Var med och blev testvinnare i TV-programmet Rabatten på danska TV-kanalen DR1. Dessutom har den vunnit ett omfattande norsk test på online nätmagasinet kk.no

Isättning av batterier: Det är viktigt att batterierna är vända korrekt i Stubby. Annars kommer Stubby antingen inte starta eller vibrera konstant. Det framgår i hålen för batterierna hur de ska vändas. Vibratorn tänds och släcks genom att hålla "+" respektive "-" knappen nere i 2 sekunder.

Innan användning: Påför gärna lite glidmedel på Stubby - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten Fun Factory rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: Stubby är vattentät och kan rengöras med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray från Fun Factory som är speciellt anpassat för sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur Stubby när du inte använder den då batterierna annars kan urladda inuti produkten.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful