Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Tiger G5 & Be One Fingervibrator Set var 1

Översikt

Fun Factory ger dig allt du behöver för oslagbar stimulans inifrån och ut! En mix av oförglömliga orgasmer står på menyn med de här perfekta leksakerna som kommer att tillfredsställa både din g-punkt och klitoris.

Samtidigt som G5 Tiger stimulerar ditt inre med tillfredsställande räfflor, 6 kraftfulla pulserande hastigheter och 6 vibrationsmönster, så kommer Be One-fingervibratorn att skicka sensationella skälvningar genom din klitoris.

Den kittlande tigern tillfredsställer inte bara din g-punkt, utan med hjälp av dess andra arm kan den även stimulera de känsliga nerverna i din klitoris och alltså erbjuda dubbelt så mycket skoj. Allt omslutet av ett silkeslent hölje av silikon.

Använd fingervibratorn Be One tillsammans med andra eller på egen hand när du vill ha en skön stund för dig själv. Den lilla fingervibratorn har två motorer med 4 kraftfulla vibrationsnivåer. Den har även ett extra "flirt-program" som ökar i intensitet och förändras under programmets 5 minutrar. Den mjuka böjda toppen gör det lätt att träffa vilken känslig punkt som helst och den sammetslena silikonen känns otroligt härlig och sensuell mot huden.

Båda leksakerna kan användas på egen hand samt under samlag eller oralsex. Båda är uppladdningsbara och vattentäta för att bjuda in till obegränsad lek.

Rengör din lekkamrat med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för att säkerställa en god hygien.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Recension Tiger g5
Elin - 28. dec. 2021
Har tidigare köpt en Moody, men den tycks ha utgått. Den nya Tiger är bra men inte lika bra, det "mjuka" skaftet gör att vibrationerna inte känns lika bra som med Moodyn.

Fun Factory Tiger G5 & Be One Fingervibrator Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful