Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Tiger Silikon Dildo var 1

Fun Factory Tiger Silikon Dildo

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fun Factory Tiger dildon är för dig som har erfarenhet av sexleksaker och som vill prova en av de större dildoarna på marknaden. Med sina 19 cm ger dildon dig en fyllig stimulering som känns väldigt realistisk. Dildon har en väldigt lockande form med mjuka räfflor som du absolut kommer att kunna känna när du använder den.

Tiger har en speciellt utformad botten som också gör den väldigt passande för anal stimulering. Dessutom är den användbar med en harness.

Som med alla andra Fun Factory dildos är Tigers design helt i topp. Eftersom den är gjord i silikon har den en mjuk yta som gör den otroligt behaglig för dig att använda. Även om den är mjuk har den fortfarande en passande hårdhet för att kunna stimulera dig optimalt.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Tiger då det kommer att ge dig den bästa och mest glidande upplevelsen. Fun Factorys egna glidmedel för sexleksaker är idealisk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skönt material
Arlaharen - 4. jan. 2015
Materialet är riktigt behagligt mot kroppen. Den är enkel att hålla ren och har riktigt skön utformning, jag använder den för anal stimulering. Kan rekommendera den värmt. Orgasmgaranti är lite svårt att garantera då detta är ju högst individuellt. Jag skulle rekommendera denna produkt.
Skön
Maliwan - 14. nov. 2014
+ Vinkeln som den har, stimulerar min g-punkt perfekt. + Materialet är hudvänligt, och den luktar inte som vissa leksaker kan göra. (silikon) + Lätt att rengöra. (silikon) - Går dåligt att fästa på väggen. Och står lite ostadigt.
Fantastisk upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
En fantastisk leksak som verkligen har levt upp till alla förväntningar. Fint material som känns bra och är lätt att rengöra, storleken och formen är perfekt för att träffa alla bra ställen, och det är lätt att få ett bra grepp om under lek. Jag har haft många dåliga erfarenheter av usla sugkoppar, men den här är verkligen effektiv, vilket är ett stort plus. Jag kan helt enkelt inte hitta något negativt med den här produkten.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastisk känsla
Anonymous - 2. feb. 2018
Helt fantastisk produkt, man kan verkligen känna formen på produkten. Du måste dock kunna ta något långt för att njuta av produkten till fullo. Rekommenderas definitivt för den erfarna användaren
Maskinöversatt från sinful.dk
Fansastisk stimulering
Anonymous - 2. mar. 2018
Riktigt bra dildo för den erfarna användaren. Formerna kan kännas tydligt. Snygg och stilren design.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful